Autoverzekering geweigerd?

Kun je om een bepaalde reden geen zakelijke autoverzekering of bestelautoverzekering afsluiten? Bijvoorbeeld omdat je in het verleden een rijontzegging hebt gehad? Dan kun je via CHEAPP alsnog aan een goede autoverzekering komen. Wij proberen dit dan bij Rialto Verzekeringen.

Wat is Rialto?

Rialto is een verzekeraar die je wel accepteert, waar andere verzekeraars dit niet altijd doen. Zij doen dit wel tegen een hogere premie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn auto kan verzekeren. Ook als je in het verleden bijvoorbeeld  een rijontzegging of strafblad hebt gekregen.

Wanneer sluit je een autoverzekering af bij Rialto?

Als een autoverzekeraar om wat voor reden dan ook je aanvraag niet wil accepteren, kunnen wij bij Rialto alsnog een offerte voor je aanvragen. Zij stellen wel een aantal andere voorwaarden voor het afsluiten van de verzekering.  Net als alle andere verzekeraars hebben zij geen verzekeringsplicht. Ook daar kun je dus alsnog geweigerd worden.

Welke voorwaarden heeft Rialto?

Rialto stelt de volgende voorwaarden:

  • Je betaalt minimaal drie maanden premie vooruit, ook bij een maandbetaling.
  • De dekking van een verzekering gaat in wanneer de premie en een ondertekend aanvraagformulier is ontvangen.
  • Je betaalt een waarborgsom van € 175,00.
  • Wordt de verzekering beëindigd, dan krijg je de waarborgsom teruggestort.

Schadevrije jaren bij Rialto

Net als bij andere verzekeraars, krijg je ook bij Rialto korting op je premie wanneer je schadevrije jaren hebt. Na controle zet Rialto de schadevrije jaren meteen op je polis. De teveel betaalde premie krijg je terug gestort.

Wanneer gaat je autoverzekering in?

Omdat CHEAPP een tussenpersoon is van Rialto, betaal je de eerste premie aan CHEAPP. Zodra wij de betaling en een ondertekend aanvraagformulier van je hebben ontvangen, ben je verzekerd.

Wanneer kun je weer bij een andere autoverzekeraar terecht?

Wij houden je autoverzekering goed in de gaten. Wanneer wij zien dat je je bedrijfsautoverzekering bij een andere verzekeraar kunt afsluiten, regelen wij dit voor je. Wij willen niet dat je langer onnodig een hoge premie betaalt.