Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kosten

Als ondernemer hoeft u niet voor alles verzekerd te zijn, maar is het wel zo prettig als u gedekt bent voor de risico’s die u belangrijk vindt. Zeker aangezien ondernemers de laatste jaren steeds vaker aansprakelijk worden gesteld voor schade die ontstaat tijdens werkzaamheden. Bereken daarom eenvoudig de kosten voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering op Cheapp.nl.

De goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Als u als ondernemer bezig bent met een opdracht en hierbij schade veroorzaakt, bent u volgens de wet aansprakelijk. Logisch, maar tegelijkertijd vervelend als de schadeclaim een kapitaal bedraagt. Zeker als u een ZZP´er of MKB´er bent.

Kies daarom voor een goede zakelijke bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die u dekt waar nodig. Op Cheapp.nl kunt u bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen van bekende verzekeraars met elkaar vergelijken en eenvoudig de kosten berekenen. Weet u direct waar u aan toe bent en welke premie u gaat betalen.

Ga dus direct aan de slag en bereken de kosten voor uw aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven vandaag nog.

 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Verzeker uw bedrijf tegen schade of letsel dat door uw bedrijf aan anderen wordt veroorzaakt. v.a. € 8,- per maand Vergelijk en sluit af