Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering premie berekenen

Als ondernemer is het verstandig om een passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, maar kan wel forse schade veroorzaken tijdens het uitvoeren van uw opdracht. Vervelend als u schade veroorzaakt die een schadeclaim van tienduizenden euro´s met zich meebrengt. De oplossing? Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven op maat.

De goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Cheapp.nl is een onafhankelijke verzekeringsadviseur en helpt u bij het vinden van een passende verzekering. Hiervoor bieden wij onze Verzekering Vergelijker waarmee u eenvoudig verzekeringen van erkende verzekeraars kunt vergelijken en direct de premie kunt bereken van uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

In ons verzekeringsaanbod vindt u enkel erkende verzekeraars zoals Nationale Nederlanden, Delta Lloyd en Reaal. Zo kiest u bij ons dus enerzijds voor vertrouwde kwaliteit, maar anderzijds voor een aanzienlijk lagere premie. Wel zo prettig!

Ga dus direct aan de slag en vergelijk uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vandaag nog.

 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Verzeker uw bedrijf tegen schade of letsel dat door uw bedrijf aan anderen wordt veroorzaakt. v.a. € 8,- per maand Vergelijk en sluit af