Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering nodig? Er ontstaat vaak verwarring tussen een autoverzekering en een bestelautoverzekering. Het verschil zit in datgene wat vervoerd wordt. Bij een bestelauto zijn dit goederen. Een zakelijke autoverzekering wordt afgesloten wanneer er personen vervoerd worden. Uw bestelauto of meerdere bestelauto’s optimaal verzekeren tegen de scherpste premie? Dan zit u goed bij de bestelautoverzekering van Cheapp.nl! Wij bieden u als onafhankelijk verzekeringsadviseur de mogelijkheid om eenvoudig en snel de verzekering te vinden die het beste bij uw bedrijf past. Bij ons heeft u daarnaast ook de mogelijkheid om zowel als particulier of om als bedrijf te verzekeren.

 
Anita Specialist in zakelijke verzekeringen
Bereken uw bestelautoverzekering v.a. € 15,- per maand
arrow

Geel kenteken? zakelijke autoverzekering

Ga naar de pagina zakelijke autoverzekering voor auto’s met een geel kenteken.

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Voordelen Bestelautoverzekering:

 • Verzekeren vanaf €10,- per maand
 • Verzekerd tegen schade die aan uw bestelauto wordt veroorzaakt
 • Verzekerd tegen schade die u aanbrengt aan een ander voertuig
 • Aanvullende dekkingen mogelijk
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • Snelle, gratis opzegservice

Bestelautoverzekering vergelijken

De goedkoopste bestelautoverzekering

Met de bestelautoverzekering van Cheapp kiest u voor de vertrouwde service van bekende verzekeraars, maar dan tegen een aanzienlijk lagere premie. Door onze samenwerking met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen én de internetkorting die gegeven wordt, bieden wij de goedkoopste bestelautoverzekering aan. Met onze verzekerings vergelijker brengen wij binnen een paar minuten de verzekeringen in beeld die het beste bij uw wensen aansluiten. Zo weet u direct welke verzekeraar u het beste aanbod kan doen en welke verzekeringspremie u betaalt. Er zijn veel aanbieders op het gebied van bestelautoverzekeringen. Vandaar dat wij ze graag voor u in kaart brengen en vergelijken. Cheapp.nl geeft de mogelijkheid om verzekeringen aan te bieden voor uw bestelauto die aansluiten op uw persoonlijke én zakelijke situatie.  Door de goedkope bestelautoverzekering die Cheapp aanbiedt, wordt autorijden weer leuk. Als verzekeringsspecialist merken we dat veel Nederlanders teveel betalen voor het verzekeren van een bestelauto, soms wel tot 50% meer dan nodig.

Bestelautoverzekering online afsluiten

Start direct met het vergelijken van verzekeringen en sluit uw bestelautoverzekering vandaag nog online af. Wanneer u uw bestelautoverzekering naast zakelijk ook particulier, dient u de verzekering altijd zakelijk af te sluiten. Bij de verzekering is er een keuze tussen de verschillende soorten dekking. Zo is het mogelijk om WA, WA+ of All Risk te verzekeren. WA+ wordt ook wel beperkt casco genoemd, All Risk wordt ook wel volledig casco genoemd. Let op: bekijk goed of het gaat om een bedrijfsautoverzekering of een zakelijke autoverzekering.

Zo wordt uw premie berekend

Uw verzekeringspremie wordt bepaald op basis van o.a.:

 • leeftijd bestuurder
 • woonplaats bestuurder
 • type, bouwjaar en waarde
 • aantal kilometers per jaar
 • aantal schadevrije jaren
 • gewenste dekking

Bestelauto verzekeren met de juiste dekking

Zoals eerder vermeld, is uw bestelauto te verzekeren met verschillende soorten dekkingen.

WA Bestelautoverzekering

De WA-dekking wordt ook wel de basisverzekering genoemd. Iedere autobezitter is verplicht om minimaal WA te verzekeren. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid en is de meest beperkte dekking. Deze dekking verzekert u tegen schade die u aanricht aan derden (andere voertuigen en/of personen). Schade aan uw eigen bestelauto wordt niet vergoed.

WA + Beperkt Casco Bestelautoverzekering

WA + Beperkt Casco is een uitbreiding op de WA standaard verzekering. Naast schade die u aanricht aan derden, dekt deze aanvullende dekking ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van bijvoorbeeld bliksemschade, brandschade, hagelschade, diefstal etc. Schade die u aan uw eigen bestelauto veroorzaakt, wordt niet vergoed.

WA Casco Bestelautoverzekering

Met de WA Casco dekking verzekert u alle schade die ook wordt gedekt WA + dekking, aangevuld met schade die wordt veroorzaakt aan uw eigen bestelauto. Zelf wanneer deze schade uw schuld is, wordt dit vergoed.

Execution Only

Via de verschillende rekenmodules op onze website, kunt u zelf online verzekeringen vergelijken en afsluiten. U maakt zelf een keuze voor een verzekering en voert bij aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Op basis van wat u invult, maken wij een vergelijking. Hierbij is er geen sprake van financieel advies, maar in dit geval is er sprake van Execution Only-dienstverlening. Met Execution Only bespaart u op advieskosten.

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Bestelautoverzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 8,5/10 door 22 klanten
Heel netjes en vriendelijk te woord gestaan, ik werd meteen teruggebeld. Ben nu erg tevreden met mijn premie!  
A. van den Berg
06-10-2016
Alles kunnen regelen via mijn telefoon, volgende dag was mijn aanvraag direct geaccepteerd!
Dhr. van Eijck
13-10-2016
Hele fijne website, je kan alles heel makkelijk online regelen!
Nika Holding B.V.
20-10-2016