Zakelijke autoverzekering

Gefeliciteerd met uw nieuwe auto! Staat het kenteken op uw naam? Dan bent u verplicht een zakelijke autoverzekering af te sluiten. U kunt een aanrijding veroorzaken of een paaltje over het hoofd zien. WA (wettelijke aansprakelijkheid) is de meest beperkte, goedkope autoverzekering. Wilt u meer zekerheid? Breidt uw WA uit met beperkt of volledig casco. Ook als u geen nieuwe auto heeft gekocht, kan het interessant zijn over te stappen op een nieuwe verzekeraar. Misschien betaalt u nu een onnodig hoge premie. Wij helpen u graag met uw zakelijke autoverzekering te vergelijken!

 
Anita Verzekeringsspecialist
Bereken uw zakelijke autoverzekering v.a. € 7,95- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Grijs kenteken? Cheapp grijs kenteken

Ga naar de pagina bedrijfsautoverzekering voor auto’s met een grijs kenteken.

 

Voordelen Zakelijke Autoverzekering:

 • Verzekeren vanaf €7,95,- per maand
 • Verzekerd tegen schade die aan uw zakelijke auto wordt veroorzaakt
 • Verzekerd tegen schade die u aanbrengt aan een ander voertuig
 • Aanvullende dekkingen mogelijk
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • Snelle, gratis opzegservice

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Wanneer een zakelijke autoverzekering?

Een zakelijke autoverzekering is een veelvuldig afgesloten verzekering voor auto’s die zakelijk gebruikt worden. Hierbij kan gedacht worden aan een rijschool, een accountmanager die veel op de weg zit of betaald personenvervoer zoals een taxibedrijf. Maar ook woon-werkverkeer met een auto van de zaak wordt hieronder gerekend. Dit in tegenstelling tot een bestelautoverzekering, die meestal door klus- of schoonmaakbedrijven wordt afgesloten. In vrijwel iedere onderneming komt een zakelijke autoverzekering of een bedrijfsautoverzekering voor. Een verzekeraar wil graag weten waar je een autoverzekering voor gebruikt, omdat een autoverzekering voor zakelijke gebruik bijvoorbeeld een andere premie heeft dan een verzekering voor een auto die privé gebruikt wordt.

Een zakelijke autoverzekering is in veel gevallen duurder dan een particuliere autoverzekering. Dit om de reden dat er sprake kan zijn van wisselende bestuurders, maar ook omdat er simpelweg zakelijk meer kilometers worden gereden. Om geen discussies te laten ontstaan, kan er gekozen worden tussen verschillende dekkingen. Deze zijn specifiek toegesneden voor zakelijk gebruik. Een voorbeeld hiervan is het verzekeren van lading bij diefstal.

Een auto van de zaak kan in sommige gevallen ook privé gebruikt worden. En dan kan het uiteraard ook voorkomen dat er tijdens privégebruik schade mee gereden wordt. Met een zakelijke autoverzekering van CHEAPP is dit meeverzekerd.

Met de goedkope zakelijke autoverzekering van CHEAPP gaat u goed verzekerd de weg op. Veel Nederlanders betalen tot wel 50% teveel voor het verzekeren van hun bedrijfsauto’s. CHEAPP helpt u te besparen op de kosten van uw zakelijke auto.

Zo wordt uw premie berekend:

De verzekeringspremie van uw zakelijke auto wordt bepaald op basis van o.a.:

 • leeftijd bestuurder
 • woonplaats bestuurder
 • type, bouwjaar en waarde
 • aantal kilometers per jaar
 • aantal schadevrije jaren
 • gewenste dekking

Vergelijk uw zakelijke autoverzekering op soort en dekking

Het is ook belangrijk om te kijken naar de soorten en dekkingen van de zakelijke autoverzekering en bedrijfsautoverzekering. Wij adviseren je dan ook om goed de polisvoorwaarden en dekkingen met elkaar te vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Denk hierbij ook aan aanvullende verzekeringen zoals een inzittendenverzekering, rechtsbijstand of pechhulp.

Autoverzekering zakelijk verzekeren de voordelen:

 • Lage premie zakelijk auto verzekeren
 • No-claimkorting tot 85%
 • Extra internetkorting bij het online afsluiten van Uw autoverzekering
 • Keuze uit meer dan 50 verzekeraars • Uw auto 24 uur per dag 7 dagen per week verzekeren.
 • Binnen 3 werkdagen de polis en groene kaart op de zaak.
 • Heeft u liever advies neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Soorten dekkingen zakelijke autoverzekering

U bent verplicht uw auto minimaal tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. U kunt deze basisverzekering uitbreiden met beperkt of volledig casco. De keuze is aan u:

 • WA (wettelijke aansprakelijkheid) is de meest beperkte dekking. Alleen de schade die u met uw auto aan andere voertuigen en/of personen toebrengt, wordt vergoed. De schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed.
 • WA + beperkt casco (WA plus) dekt, naast de WA-dekking, ook brand-, hagel-, storm-, diefstal- en ruitschade. De schade aan uw auto, door u veroorzaakt, wordt niet vergoed.
 • WA + volledig casco (allrisk) vergoedt alles wat onder WA + beperkt casco valt, inclusief de schade aan uw eigen auto, ook wanneer deze schade úw schuld is.

Autoverzekering

Op zoek naar een particuliere autoverzekering? Het verschil tussen een zakelijke of privé verzekering zit hem met name is het verschil in premie. Sommige verzekeraars sluiten namelijk alleen een autoverzekering af wanneer deze voor privégebruik dient. Dit is bijvoorbeeld woon-werkverkeer of ritjes in uw vrije tijd. De bedrijfsverzekeringen van CHEAPP houden rekening met het berekenen van de juiste premie voor uw autoverzekering.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Zakelijke autoverzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 8,8 uit 10 door 2 klanten
Flink weten te besparen op mijn zakelijke auto qua verzekering. Ook direct gebruik gemaakt van de opzegservice van Cheapp!
Mark van Hattum
No1s 11-08-2016
Handige website om premies te vergelijken, ben tevreden met de goedkoopste premie!
Dhr. Burger
31-10-2016