Beroepsaansprakelijkheidsverzekering advocaat

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de gevolgen van risico´s die u loopt tijdens de uitoefening van uw beroep. De afgelopen jaren is deze verzekering sterk in populariteit toegenomen, hetgeen niet gek is aangezien ook het aantal claims fors is gestegen. Bij Cheapp.nl bieden we u de mogelijkheid om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor de beroepsgroep advocaat.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor advocaten vergelijken

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor advocaten dekt diverse soorten beroepsrisico’s. Zo dekt deze onder andere aansprakelijkheid voor door de opdrachtgever geleden schade die veroorzaakt is door nalatigheid, vergissingen, verzuim of onachtzaamheid. Kortom: dekking voor de risico’s waar u als advocaat mee geconfronteerd kan worden.

Op Cheapp.nl kunt u daarom beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van bekende verzekeraars met elkaar vergelijken en direct online afsluiten. Wij tonen u binnen enkele klikken een helder overzicht van de verzekeraars met het beste aanbod, inclusief de premie die hierbij hoort. Helder, snel geregeld en tegen de scherpste premie.

Vergelijk dus onderstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor advocaten en sluit uw verzekering direct online af.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Voorkom hoge kosten bij schadeclaims die voortvloeien uit de uitoefening van uw bedrijf of beroep. v.a. € 25,- per maand Vergelijk en sluit af