Beroepsaansprakelijkheidsverzekering accountant

Als accountant streeft u er natuurlijk naar om altijd een volledig accuraat advies te geven. Maar wat als er een fout optreedt die resulteert in een forse schadepost voor uw klant en deze u hiervoor verantwoordelijk houdt? Of door nalatigheid stukken te laat zijn ingediend met alle gevolgen van dien? Op dit soort momenten komt een beroepsaansprakelijkheid verzekering goed van pas.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants vergelijken

Bij Cheapp.nl kunt u terecht voor het online vergelijken en afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering als u accountant bent. Deze verzekering dekt u tegen eventuele claims van derden en u staat u bij wanneer u dat nodig heeft.

In ons aanbod kunt u beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van bekende verzekeraars met elkaar vergelijken en geven wij u snel een helder overzicht met verzekeraars. Zo weet u direct welke verzekering het beste bij u past en kunt u deze eenvoudig online afsluiten. Betrouwbaar, snel en tegen de scherpste premie.

Vergelijk onderstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor accountants en sluit uw verzekering direct online af.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Voorkom hoge kosten bij schadeclaims die voortvloeien uit de uitoefening van uw bedrijf of beroep. v.a. € 25,- per maand Vergelijk en sluit af