Beroepsaansprakelijkheidsverzekering detachering

Bij detachering heeft u te maken met complexe aansprakelijkheidsrisico’s. Als detacheringsbureau heeft u tenslotte een grote verantwoordelijkheid. Want wat als een gedetacheerde werknemer schade veroorzaakt bij het bedrijf of hij of zij zelf schade lijdt? Dan komt de aansprakelijkheid al snel bij u te liggen. Sluit daarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor detachering specialisten af bij Cheapp.nl en voorkom onnodige problemen.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Cheapp is een onafhankelijke verzekeringsadviseur en biedt u de mogelijkheid om verzekeringen online te vergelijken en deze direct af te sluiten. Hiervoor werken wij samen met erkende verzekeraars zodat wij kwaliteit kunnen garanderen.

Zo zorgt u met onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering als detacheringsbureaus voor een optimale dekking van uw beroepsrisico’s en weet u zeker dat u mag rekenen op ondersteuning op de momenten dat u dat nodig heeft.

Vergelijk onderstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor de detachering branche en sluit uw verzekering direct online af.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Voorkom hoge kosten bij schadeclaims die voortvloeien uit de uitoefening van uw bedrijf of beroep. v.a. € 20,- per maand Vergelijk en sluit af