Welke stappen worden er doorlopen alvorens een verzekering is afgesloten?

U kunt via de website een premie berekenen voor de gewenste verzekering(en). Nadat u de premie heeft berekend, kunt u ervoor kiezen om eerst de offerte te ontvangen of om de verzekering direct aan te vragen.

Nadat u de gegevens heeft ingevuld en de aanvraag verstuurd heeft, komt de aanvraag terecht bij onze maatschappij. Zij beoordelen de aanvraag doorgaans binnen 24 uur. Mocht de maatschappij nog aanvullende informatie nodig hebben, dan komen wij er bij u op terug. Bij acceptatie van een verzekering, ontvangt u direct een bevestiging inclusief de polis per mail of per post.

 

Welke betaalmethoden worden er gehanteerd;

  • Automatische incasso
  • Bankoverschrijving

U heeft de keuze om de premie automatisch te laten incasseren van uw rekening door de maatschappij, of om de premie zelf over te maken.

 

Procedure na het afsluiten van een verzekering;

Een aanvraag wordt doorgaans binnen 24 uur beoordeeld. Bij acceptatie krijgt u een bevestiging per post/per mail. U kunt bij de aanvraag aangeven wat gewenst is. Wanneer u de aanvraag zelf via de website heeft ingediend, dient u het aanvraagformulier binnen 14 dagen ondertekend te retourneren. Verzekeringskaarten worden bij het verstrekken van de polis verstuurd. Bij acceptatie is de verzekering actief per de aangegeven ingangsdatum.

Bekijk hier 5 veelkomenden vragen over verzekeringen waar wij antwoord op geven.