text-header
 
Geld lenen?
Vergelijk de beste leningen
Start direct met vergelijken

Goedkope persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een eenvoudige manier van geld lenen. U leent een vast bedrag voor een vaste looptijd tegen een vaste rente. Heel duidelijk en zonder verrassingen achteraf.

Er zijn heel veel aanbieders van persoonlijke leningen, daarom is het verstandig eerst te checken welke lening het goedkoopst is. Daarmee kunt u al een hoop geld besparen. Met de handige online tools van Cheapp vindt u altijd de goedkoopste persoonlijke lening die past bij uw situatie, want wij vergelijken alle kredietverstrekkers met elkaar. Wij zoeken de persoonlijke lening met de laagste rente tegen de beste voorwaarden.

Oversluiten bestaande lening

Heeft u al een persoonlijke lening of een doorlopend krediet? Check dan eens of u hiervoor niet te veel betaalt. Door de historisch lage rentestand zou u zomaar honderden euro’s kunnen besparen! En oversluiten gaat heel gemakkelijk:

Stap 1: Sluit een nieuwe lening af voor het bedrag dat u verschuldigd bent om de oude lening(en) af te lossen.

Stap 2: Zodra het geld op uw bankrekening wordt gestort, lost u de oude lening(en) af.

Stap 3: Start met aflossen van de nieuwe goedkopere lening.

Bent u benieuwd wat u kunt besparen? Doe de check van Cheapp! U ziet snel wat de bestaande lening oversluiten oplevert, zonder ingewikkelde berekeningen.

  1. Oversluiten doorlopend krediet

   Tijdens de looptijd van een lening kunnen de rentetarieven veranderen. Wanneer het rentetarief van uw lening stijgt, kunt u gemakkelijk overstappen naar een andere kredietverstrekker met een lagere rente. Dat heet oversluiten. Bij een persoonlijke lening wordt hier soms een boete voor gerekend. Maar voor een doorlopend krediet geldt dat nooit. U kunt deze kosteloos in een keer aflossen en de lening oversluiten naar een andere leenvorm zoals een persoonlijke lening.

  2. Oversluiten persoonlijke lening


   Gelukkig kunnen de meeste persoonlijke leningen inmiddels boetevrij worden afgelost. Maar check voor de zekerheid altijd eerst of er aan uw huidige lening oversluitkosten verbonden zijn. Dit staat omschreven in de voorwaarden van uw contract. Bij het oversluiten van een lening, leent u opnieuw geld om de oude lening mee af te lossen. Alleen heeft uw nieuwe lening een lagere rente of een kortere looptijd. Bij een kortere looptijd betaalt u over een minder lange periode rente. Omdat u sneller aflost, daalt het bedrag waarover u rente betaalt ook sneller. Een lening met een korte looptijd kan dus ook voordeliger zijn.

  3. Oversluiten meerdere kleine leningen naar één persoonlijke lening

   Voor kleine leningen wordt vaak een hogere rente gevraagd dan voor grotere leningen. Heeft u meerdere kleine leningen? Dan kunt u geld besparen door deze samen te voegen. U betaalt alle persoonlijke leningen in een keer af en opent één nieuwe persoonlijke lening tegen een gunstiger rentetarief. Het is ook mogelijk om meerdere leenvormen en/of schulden te combineren zoals:

    • Persoonlijke lening
    • Doorlopend krediet
    • Creditcardschuld
    • Roodstand bij de bank

   U kunt ze allemaal samenvoegen in één lening. Het voordeel daarvan is dat uw maandlasten lager worden. Bovendien krijgt u met één persoonlijke lening een beter overzicht van uw uitgaven.

 

 • Oversluiten en bijlenen

  Bijlenen zonder hogere maandlasten? Het kan door uw lening over te sluiten tegen een lagere rente. Geef in de online vergelijkingstool aan hoeveel u in totaal wilt lenen. Kies vervolgens uit ons grote aanbod aan leningen de goedkoopste persoonlijke lening die het beste bij u past. Zo wordt lenen wel heel goedkoop.

 • Persoonlijk advies van experts

  Bij Cheapp helpen we u graag verder. Online en persoonlijk. Wij zijn geen onderdeel van een kredietverstrekker of financiële partij en garanderen u een 100% onafhankelijke vergelijking. Maar welke kredietverstrekker u ook kiest, uw eerste aanspreekpunt blijft altijd Cheapp! Voor alle vragen zijn onze financiële experts tijdens kantooruren snel bereikbaar, zonder doorkiesmenu of wachtmuziekje!

 

 

 

 

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies
 • snelle, gratis opzegservice

 

 

Hans, 48
Cheapp heeft me geholpen om mijn huidige lening met een veel hogere rente om te zetten naar een nieuwe lening met een veel lagere rente. Dit heeft me een enorme besparing opgeleverd.

Marijke, 33
Onlangs heb ik een mooie nieuwe auto gekocht. Een deel wilde ik financiering. Via Cheapp heb ik eenvoudig en snel een vergelijk gemaakt van alle geldverstrekkers en vervolgens binnen een half uur de beste lening afgesloten. Echt een aanrader, Cheapp bedankt!

Frans, 56
Ik heb onlangs mijn tuin opnieuw aan laten leggen. Vanwege de hoogte van de investering en de snelheid waarmee ik wilde aflossen, kreeg ik van mijn financieel adviseur het advies geen extra hypotheek af te sluiten, maar een persoonlijke lening via Cheapp.

 

Extra lening informatie: