MKB verzekeringen

Als MKB’er loop u uiteraard ook bedrijfsrisico’s. U wilt zich als ondernemer natuurlijk verzekeren tegen deze risico’s en het liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs . Dit kan met de MKB verzekeringen van CHEAPP. Kosten die u kunt besparen zijn tenslotte altijd mooi meegenomen. Daarom biedt onafhankelijke verzekeringsspecialist CHEAPP u de mogelijkheid om zakelijke verzekeringen te vergelijken en tegen de laagste premie af te sluiten. Bij ons bespaart u gemiddeld 20% op uw verzekeringspremie en zijn wij dé specialist als het gaat om goedkope MKB verzekeringen.

Alle MKB verzekeringen in één pakket? Het MKB pakket staat bekend als meest voordelige samengestelde pakket voor MKB-ondernemingen. Dit pakket verzekert vrijwel alle bedrijfsrisico’s. Dit pakket bevat onder andere verzekeringen voor uw bedrijfspand, inventaris, rechtsbijstand en aansprakelijkheid.

 

MKB pakketv.a.
€ 10,-
p/m

 

Verzekeringen voor MKB bedrijven

Op zoek naar de mogelijkheid om apart een MKB verzekering af te sluiten? U kunt bij CHEAPP terecht voor onderstaande zakelijke verzekeringen:

Dus bekijk direct onze scherp geprijsde zakelijke verzekeringen en sluit uw MKB verzekering vandaag nog online af.

 

Vraag het onze verzekeringsadviseur

Wilt u meer informatie over onze zakelijke verzekeringen voor het MKB of een afspraak maken met een van onze verzekeringsadviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag met u mee.