Met een veilig gevoel de weg op

Pechhulp verzekeren

Regelmatig zie ik iemand met autopech staan langs de kant van de weg. Kleumend in een oranje vestje aan de andere kant van de vangrail, wachtend op hulp. Ik ben altijd blij dat ik dat niet ben als ik langsrijd. Maar als je voor je werk veel op de weg zit, is de kans groot dat je weleens met autopech te maken krijgt. Een pechhulpverzekering biedt uitkomst. Wat is het verschil met pechhulp on demand?

Uitgebreide dekking

Een pechhulpverzekering is een hele complete service. U verzekert uzelf van een snelle hulp, gemiddeld binnen 35 minuten. Is uw auto niet ter plekke te repareren dan worden de kosten voor het wegslepen van uw auto vergoed. Ook vervangend vervoer, verblijfkosten of kosten om uw auto weer op te halen zijn meeverzekerd. Bij pechhulp on demand wordt de pech ter plaatse verholpen en wanneer dit niet mogelijk is kunt u uw auto naar een garage laten brengen. Het is een basic service zonder extra dekkingen.

Wat kost het?

Als u wacht tot er een probleem is en dan een hulpdienst inschakelt, bespaart u in de jaren dat u geen pech hebt. Maar op het moment dat er wél iets is, is de rekening dan veel hoger. De meeste pechgevallen hebben te maken met een lege of kapotte accu, of een lekke band. De lege accu kost bij de goedkoopste pechhulp on demand €65,00. Is de accu kapot of heeft u een lekke band, dan kost dit €90,00. Een pechhulpverzekering sluit u al af vanaf €2,50 per maand.

Gemak en veiligheid voor de zakelijke rijder

De voordelen van pechhulp on demand gelden vooral voor weggebruikers die niet veel pech verwachten. Wanneer u niet zoveel kilometers maakt is het een prima service. Een opgeladen smartphone is een vereiste maar dat is in deze tijd eigenlijk bij alles zo. Voor zakelijke rijders is het gemak en de veiligheid van een pechhulpverzekering een belangrijke overweging. U bent door alle extra dekkingen altijd verzekerd van hele goede en snelle pechhulp. Ook het vervangende vervoer is prima gedekt. En de kosten per maand zijn niet zo hoog dat u daar wakker van zult liggen.

Snel online afsluiten

Een pechhulp verzekering kunt u gemakkelijk afsluiten bij uw bestelbusverzekering of autoverzekering. Kijkt u eens op www.cheapp.nl, dé onafhankelijke verzekeringsspecialist voor zakelijke verzekeringen. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice of bellen naar 0168-32 72 91.