Aansprakelijkheidsverzekering

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering gezocht? Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt per ongeluk iemands spullen beschadigen. Of erger, iemand onbedoeld letsel toebrengen. De gedupeerde kan besluiten om u aansprakelijk te stellen. Laat uw partner tijdens een verhuizing van vrienden een doos kristallen glazen vallen? Dan gaat het om enkele honderden euro’s. Maar bent u betrokken bij een ongeluk, waarbij iemand gehandicapt raakt? Dan is de schade onbetaalbaar. Sluit een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering af en bescherm u en uw gezin.

 
Anita
Bereken uw aansprakelijkheidsverzekering v.a. € 3,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Zo wordt uw premie berekend

Uw verzekeringspremie wordt bepaald op basis van o.a.:

  • gezinssamenstelling
  • gewenste, te verzekeren bedrag
  • eigen risico

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Op zoek naar een voordelige aansprakelijkheidsverzekering? Bekijk hieronder welke soorten dekkingen het beste geschikt zijn voor uw situatie.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen van het lichamelijk letsel en de materiële schade die u per ongeluk aan andere personen en andermans bezittingen toebrengt.

Schade die u zelf opzettelijk heeft veroorzaakt, wordt niet vergoed. Ook de schade aan eigen, gehuurde en ge-leende spullen wordt niet gedekt.

Lees meer over dekkingen in de productwijzer van het Verbond van Verzekeraars.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

  • eenvoudig vergelijken én afsluiten
  • een (forse) kostenbesparing
  • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Aansprakelijkheidsverzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 8,4 uit 10 door 43 klanten
Overzichtelijk en duidelijke website!
De heer de Boer
20-04-2017
Tevreden!
De heer de Wit
24-04-2017
Alles naar wens!
De heer Klaassen
05-05-2017