Annuleringsverzekering

U kunt vóór of tijdens uw vakantie plotseling geconfronteerd worden met een ongeval, ernstige ziekte of overlijden. Het annuleren of vroegtijdig afbreken van uw reis kan uitdraaien op een financiële tegenvaller. Veel mensen combineren daarom hun reisverzekering met een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Zegt u de reis af? Dan krijgt u de annuleringskosten tot een bepaald bedrag vergoed. Moet u uw reis halverwege afbreken? Dan vergoedt de verzekeraar de resterende kosten. Een geruststellende gedachte!

 
Freek
Bereken uw annuleringsverzekering v.a. € 7,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Zo wordt uw premie berekend

Uw verzekeringspremie wordt bepaald op basis van o.a.:

  • gezinssituatie
  • aantal reisdagen
  • hoogte reissom
  • gewenste dekking
  • gewenst dekkingsgebied

Voordelige annuleringsverzekering

Op zoek naar een voordelige annuleringsverzekering? Bekijk hieronder welke soorten dekkingen het beste geschikt zijn voor uw situatie.

Dekking annuleringsverzekering

Kunt u door een bepaalde gebeurtenis niet op reis? Dan zorgt uw verzekeraar ervoor dat u de kosten van de annulering van de reis vergoed krijgt. De meeste annuleringsverzekeringen vergoeden ook de kosten, wanneer u gedwongen bent uw reis tussentijds af te breken. U krijgt de reissom dan geheel of gedeeltelijk terug. Rampen of calamiteiten vallen meestal niet onder de annuleringsverzekering.

Lees meer over dekkingen in de productwijzer van het Verbond van Verzekeraars.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

  • eenvoudig vergelijken én afsluiten
  • een (forse) kostenbesparing
  • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice