Camperverzekering

Een camper betekent de vrijheid opzoeken wanneer u daar zin in heeft. Voor een weekendje, een vakantie of een overwintering in een zonnig, zuidelijk oord. U bent verplicht uw camper te verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Brengt u schade aan een ander voertuig en/of persoon toe? Dan krijgt u deze van uw verzekeraar vergoed. Een veilig idee! U kunt ook besluiten om uw WA-verzekering uit te breiden met een beperkt casco of volledig casco. Dan rijdt u pas écht vrij en onbezorgd door Europa rond.

 
Esther
Bereken uw camperverzekering v.a. € 7,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Zo wordt uw premie berekend

Uw verzekeringspremie wordt bepaald op basis van o.a.:

 • woonplaats eigenaar
 • type camper/bouwjaar
 • waarde camper
 • accessoires
 • aantal schadevrije jaren
 • gewenste dekking

Voordelige camperverzekering

Op zoek naar een voordelige camperverzekering? Bekijk hieronder welke soorten dekkingen het beste geschikt zijn voor uw situatie.

Dekking camperverzekering

U bent verplicht uw camper minimaal tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. U kunt deze basisverzekering uitbreiden met beperkt of volledig casco. De keuze is aan u:

 • WA (wettelijke aansprakelijkheid) is de meest beperkte dekking. Alleen de schade die u met uw camper aan andere voertuigen en/of personen toebrengt, wordt vergoed. Schade aan uw eigen camper wordt niet vergoed.
 • WA + beperkt casco (WA plus) dekt, naast de WA-dekking, ook brand-, hagel-, storm-, diefstal- en ruitschade. De schade aan uw camper, door u veroorzaakt, wordt niet vergoed.
 • WA + volledig casco (allrisk) vergoedt alles wat onder WA + beperkt casco valt, inclusief de schade aan uw eigen camper, ook wanneer deze schade úw schuld is.

Lees meer over dekkingen in de productwijzer van het Verbond van Verzekeraars.

Aanvullende verzekeringen

Kiest u bij het verzekeren van uw camper voor een WA-verzekering of voor een WA + beperkt cascoverzekering? Dan adviseren wij u ook een rechtsbijstandverzekering en verhaalserviceverzekering af te sluiten. Ontvangt u liever eerst een persoonlijk advies of een toelichting? Bel 0168 – 32 72 81.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice