Pakketvoordeelpolis

Kiest u voor de pakketvoordeelpolis? Dan combineert u alle nodige en gewenste woonverzekeringen in één pakket. U profiteert daarbij van twee voordelen. Uw verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan. Er vallen geen gaten in uw dekkingen. Omgekeerd geldt hetzelfde; u bent ook niet dubbel verzekerd. Bovendien ontvangt u een aantrekkelijke premiekorting van maar liefst 12%! De polis combineert vier verzekeringen: een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering en woonhuisverzekering.

 
Anita
Bereken uw pakketvoordeelpolis v.a. € 8,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Woonverzekeringen in één pakket

Bekijk hieronder welke verzekeringen er onder andere in het voordeelpakket zijn opgenomen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering verzekert u en uw gezin tegen wettelijke aansprakelijkheid. De dekking bedraagt € 1.250.000 per gebeurtenis. U betaalt één premie voor uw hele gezin en heeft geen eigen risico.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen de kosten van deskundige rechtshulp bij juridische conflicten.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt de schade aan al uw huiselijke bezittingen met een uitgebreide dekking tegen ‘van buiten komend onheil’.

Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering dekt de schade aan alles wat aard- en nagelvast in en aan uw huis vastzit, zoals het dak en de muren.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

  • eenvoudig vergelijken én afsluiten
  • een (forse) kostenbesparing
  • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice