text-header
 
Geld lenen?
Vergelijk de beste leningen
Start direct met vergelijken

Persoonlijke lening berekenen

‘Hoeveel kan ik lenen?’ Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Het heeft te maken met de hoogte van het bedrag dat u wilt lenen en de gewenste doorlooptijd. Maar ook met uw persoonlijke en financiële situatie. Maak daarom gebruik van een van onze slimme tools. Door middel van een aantal vragen berekenen wij snel het maximale leenbedrag. Dat betekent niet dat u dat bedrag ook moet lenen. Dat bepaalt u natuurlijk zelf.

Doe de check van Cheapp en kom te weten hoeveel u maximaal kunt lenen. Wij stellen vragen over:

 1. Uw inkomen en woninglasten

  Uw inkomen en woonlasten bepalen de hoogte van uw maximaal te lenen bedrag. Wij vragen om uw netto-inkomen in te vullen en de bruto woonlasten (= huur of hypotheeklasten zonder huurtoeslag of renteaftrek).

 2. Uw leeftijd

  Er wordt een leeftijdsgrens gesteld aan de aflossing van de persoonlijke lening omdat er een hoger risico op overlijden bestaat wanneer u ouder bent. Die grens is niet voor iedere kredietverstrekker gelijk. Wanneer u jonger bent dan 18 jaar mag u sowieso geen geld lenen

 3. Doel van de lening

  Vertel ons de reden van uw lening, dan kunnen wij een betere match maken tussen u en uw kredietverstrekker. Wanneer u een bestaande lening wilt oversluiten kunt u dat ook aangeven.

Tip: 

Let op: geld lenen kost geld. Deze slogan kent u inmiddels wel. Bij een persoonlijke lening krijgt u in één keer een bedrag op uw rekening gestort. U betaalt vervolgens in maandelijkse termijnen dit bedrag met rente terug. Zorg ervoor dat u deze maandlasten kunt dragen, naast uw andere vaste lasten. Maak een goede afweging tussen hoge maandlasten en een kortere looptijd, of lagere maandlasten en een langere looptijd.

 

Waarom een persoonlijke lening via Cheapp?

Bij Cheapp zorgen wij ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen door het aanbod persoonlijke leningen overzichtelijk en begrijpelijk te maken. Uit ons ruime aanbod van persoonlijke leningen vindt u gemakkelijk de persoonlijke lening met de laagste rente en meest gunstige voorwaarden. Vervolgens vraagt u direct online een gratis en vrijblijvende offerte aan voor de persoonlijke lening van uw keuze.

Persoonlijke lening afsluiten binnen één werkdag

U vraagt via Cheapp binnen enkele minuten een offerte aan voor uw persoonlijke lening. De lening aanvragen is gratis en vrijblijvend. Als alle gegevens compleet zijn, sturen wij u binnen één werkdag, een offerte. Check de offerte met de gegevens die u hebt ingevuld. De kredietverstrekker kan een andere rente, looptijd of leenbedrag beter vinden passen. Cheapp neemt contact met u op om de offerte persoonlijk te bespreken.

De persoonlijke lening wordt in gang gezet zodra de verstrekker de getekende offerte ontvangen heeft. Het geleende bedrag wordt dan direct in één keer op uw rekening gestort.

Oversluiten van lening

Heeft u al een persoonlijke lening en wilt u deze graag oversluiten? Geen probleem. Geef in de aanvraag aan dat u uw bestaande lening wilt oversluiten. Wij houden hier dan rekening mee. Mogelijke redenen om een persoonlijke lening over te sluiten zijn:

 • U profiteert van een lagere rente.
 • U voegt meerdere leningen samen: één lening is voordeliger én overzichtelijker dan meerdere kleine leningen.
 • U verkort de looptijd: sneller aflossen bespaart op rentekosten.

Lees hier meer over het oversluiten van een bestaande lening.

 

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies
 • snelle, gratis opzegservice

 

 

Hans, 48
Cheapp heeft me geholpen om mijn huidige lening met een veel hogere rente om te zetten naar een nieuwe lening met een veel lagere rente. Dit heeft me een enorme besparing opgeleverd.

Marijke, 33
Onlangs heb ik een mooie nieuwe auto gekocht. Een deel wilde ik financiering. Via Cheapp heb ik eenvoudig en snel een vergelijk gemaakt van alle geldverstrekkers en vervolgens binnen een half uur de beste lening afgesloten. Echt een aanrader, Cheapp bedankt!

Frans, 56
Ik heb onlangs mijn tuin opnieuw aan laten leggen. Vanwege de hoogte van de investering en de snelheid waarmee ik wilde aflossen, kreeg ik van mijn financieel adviseur het advies geen extra hypotheek af te sluiten, maar een persoonlijke lening via Cheapp.

 

Extra lening informatie: