Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

De voordeligste zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf afsluiten? Start dan hiernaast direct met het vergelijken van uw zakelijke verzekeringen en vind de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering tegen de scherpste prijs! Bescherm uw bedrijf tegen ernstige risico’s. In dit artikel leggen we u uit wat een bedrijfsaansprakelijkheid inhoudt.

En wilt u een vrijblijvend advies? Vraag het dan aan onze verzekeringsadviseurs!

 
Anita Verzekeringsspecialist
Bereken uw aansprakelijkheidsverzekering bedrijven v.a. € 8,- per maand
arrow

Voordelen Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven:

 • Verzekeren vanaf €8,- per maand
 • Verzekerd tegen materiële en letselschade die door u of uw werknemers wordt veroorzaakt
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

Aansprakelijkheidsverzekeringen bedrijven vergelijken

Eén van uw werknemers heeft RSI en besluit de schade op u te verhalen. Een ander rijdt op het parkeerterrein bij een klant tegen een auto aan. Als ondernemer loopt u het risico dat u of uw werknemers schade veroorzaken tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Of dat u of uw werknemers zelf iets overkomt. Uw bedrijf kan hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Het opdraaien voor hoge schadeclaims is het laatste dat u wilt. Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering kunt u zich rustig concentreren op het ondernemen zelf. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? We verwijzen u graag door naar onze verzekeringsmodule van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering verzekert u als ondernemer schade aan zowel personen als spullen. Cheapp zorgt ervoor dat met een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven de schade vergoed krijgen.

U kunt telefonisch of per e-mail een provisieloze offerte aanvragen. Is de verzekering naar wens? Dan sluit u deze direct af. Al uw vragen worden telefonisch of in een persoonlijk gesprek behandeld. Aarzel niet, bel 0168 – 32 72 81 of stuur een e-mail naar info@cheapp.nl. U kunt ons 6 dagen per week bereiken. Onze kantooruren zijn: maandag tot en met vrijdag : van 09.00 tot 17.30 uur zaterdag: van 10.00 tot 14.00 uur

Dekking bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt o.a. de volgende materiële schade en letselschade:

 • schade die een medewerker aan een derde partij toebrengt;
 • schade die medewerkers elkaar onderling toebrengen;
 • schade die medewerkers oplopen tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden.

Het risico op schade en de omvang van de mogelijke schade is afhankelijk van het type onderneming. Een aansprakelijkheidsverzekering moet perfect aansluiten op de aard van het bedrijf en de bedrijfsactiviteiten.

In dit blog lees je ook meer over wat de aansprakelijkheidsverzekering precies dekt.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering