Aansprakelijkheidsverzekering zzp

Als ZZP’er is een aansprakelijkheidsverzekering enorm belangrijk. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u tijdens uw werk onbewust schade aan eigendommen van anderen veroorzaakt. Schadeclaims die hieruit voortvloeien kunnen erg hoog oplopen, iets waar u als zzp’er niet altijd de reserves voor heeft. Met een zzp aansprakelijkheidsverzekering dekt u dit financiële risico af en kan u zorgeloos te werk gaan. Hierin heeft iedere zelfstandige zonder personeel andere behoeften. Om deze reden stemmen wij de zakelijke zzp aansprakelijkheidsverzekering altijd af op u en uw werkzaamheden.

 
Anita Verzekeringsspecialist
Bereken uw aansprakelijkheidsverzekering zzp v.a. € 8,- per maand
arrow

Aansprakelijkheidsverzekering zzp vergelijken

Bij Cheapp vergelijkt u eenvoudig en transparant zzp aansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende Nederlandse verzekeraars. Hierbij houden wij rekening met uw behoeften en stemmen de vergelijking hierop af. Zo bent u verzekert van een goedkope zzp aansprakelijkheidsverzekering met een goede dekking.

De exacte kosten van een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers hangen van een aantal zaken af. Zo is het natuurlijk belangrijk wat voor beroep je uitvoert. Voor sommige beroepsgroepen gelden lagere premies dan bij andere. Ook het eigen risico verschilt per beroepsgroep, wat tot een ander kostenplaatje leidt. Om zeker te zijn wat een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers in uw specifieke situatie kost, kan u bij Cheapp uw gegevens invullen en per verzekeraar vergelijken welke verzekering het beste bij u past.

Voordelen Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers:

  • Verzekeren vanaf €8,- per maand
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

Verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP’ers

Voor ieder soort zzp aansprakelijkheidsverzekering bent u bij Cheapp aan het juiste adres. Zo bieden wij oplossingen voor verschillende branches en beroepen. We bieden bijvoorbeeld zzp aansprakelijkheidsverzekeringen voor in de bouw en de zorg, maar ook voor nagenoeg alle andere branches zoals ict, beveiliging, schoonmaak, transport, psychologie, enzovoorts. Bij Cheapp kunt eenvoudig berekenen wat een zzp aansprakelijkheidsverzekering kost voor uw beroep.

Ook binnen de zzp aansprakelijkheidsverzekeringen zelf zijn er verschillende types te onderscheiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Het grootste verschil is de dekking van beide verzekeringen. De zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt materiële en letselschade aan anderen die door u wordt veroorzaakt, terwijl de zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) juist vermogensschade dekt die door het uitvoeren van uw werk ontstaat.

WA verzekering zzp

Een zakelijke zzp aansprakelijkheidsverzekering wordt vaak ook een zzp WA-verzekering genoemd. In principe zijn deze verzekeringen niet wettelijk verplicht, maar zijn ze wel erg aan te raden om in de arm te nemen. Als u onverzekerd per ongeluk schade aan derden aanricht, dan kan dit financieel (ook privé) behoorlijk gevolgen hebben. Het is van belang om te weten dat een particuliere WA-verzekering voor u en uw gezin niet geldt tijdens het uitvoeren van werk als zzp’er. Bij Cheapp kan u eenvoudig en transparant WA-verzekeringen voor zzp’ers vergelijken en afsluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering zzp afsluiten

Wanneer u in onze vergelijker de ideale zzp aansprakelijkheidsverzekering gevonden hebt, kan u deze bij Cheapp direct afsluiten. Zo bent u snel verzekerd tegen de beste premie en met de beste dekking. Heeft u nog advies nodig of heeft u nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste zzp aansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

  • eenvoudig vergelijken én afsluiten
  • een (forse) kostenbesparing
  • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Aansprakelijkheidsverzekering zzp Aansprakelijkheidsverzekering zzp