Autoverzekering

Een autoverzekering vergelijken en afsluiten? Dit kan gemakkelijk online met de module van Cheapp. Voordat u met uw (nieuwe) auto de weg op gaat, bent u verplicht om deze te verzekeren. Sluit daarom snel en gemakkelijk online een autoverzekering af. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Autoschade overkomt iedereen wel eens. De kosten van autoschade kunnen in veel gevallen behoorlijk oplopen. Daarom is het van belang om een verzekering voor uw auto af te sluiten. In Nederland is het verplicht uw auto minimaal tegen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. Deze dekking vergoedt alleen schade aan anderen. Daarnaast kunt u naast WA ook kiezen voor WA + Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Voor meer informatie over wat er gedekt wordt en welke aanvullende autoverzekeringen er zijn kunt u deze pagina raadplegen.

 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw autoverzekering v.a. € 7,95,- per maand
arrow

Voordelen Autoverzekering:

 • Verzekeren vanaf €10,- per maand
 • Verzekerd tegen schade die aan uw auto wordt veroorzaakt
 • Verzekerd tegen schade die u aanbrengt aan een ander voertuig
 • Aanvullende dekkingen mogelijk
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • Snelle, gratis opzegservice

Zo wordt uw auto premie berekend

Uw verzekeringspremie wordt bepaald op basis van o.a.:

 • leeftijd  en woonplaats bestuurder
 • type, bouwjaar en waarde
 • aantal kilometers per jaar
 • aantal schadevrije jaren
 • gewenste dekking
 • aantal gereden kilometers per jaar

Autoverzekering vergelijken

Omdat het afsluiten van een autoverzekering verplicht is, zien veel mensen dit als een kostenpost. Doordat er veel autoverzekeraars zijn, kan het lastig zijn de juiste te kiezen. En u wilt uiteraard een verzekering voor uw auto die het beste bij uw situatie past en voor u de meeste voordelen oplevert. Onder andere uw auto en uw eigen situatie zijn factoren die een verzekering voor een auto bepalen. Vandaar dat we op Cheapp.nl u de mogelijkheid bieden om meerdere verzekeraars met elkaar te vergelijken. Zo vindt u altijd de juiste en goedkoopste autoverzekering die het beste bij uw persoonlijke auto past. Ook wanneer u al over een autoverzekering beschikt, kan het toch interessant zijn om te vergelijken. Veel Nederlanders betalen te veel voor het verzekeren van hun auto. Het kan voorkomen dat ook u bij uw huidige verzekeraar een te hoge premie betaald. Cheapp helpt u graag met uw auto verzekering!

Wat kost een autoverzekering?

Wat kost een autoverzekering nou precies? De kosten van een autoverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren. Om te beginnen kunt u bij ons kiezen uit een algemene Autoverzekering, een Zakelijke autoverzekering, Bedrijfsautoverzekering of Bestelautoverzekering. De kosten van deze autoverzekeringen zijn allen verschillend. Wanneer we uitgaan van een algemene autoverzekering, kunt u zich verzekeren vanaf €10,- per maand. Daarnaast wordt uw premie berekent aan de hand van een aantal factoren als leeftijd van de bestuurder, woonplaats en aantal schadevrije jaren. Ook kunt u ervoor kiezen om bijkomende verzekeringen af te sluiten als “Ongevallen inzittenden” en “Pechhulp Europa”. De kosten van een autoverzekering berekent u eenvoudig met behulp van het bereken uw autoverzekering-formulier bovenaan deze pagina.

Wat zijn schadevrije jaren?

Dit zijn het aantal jaren waarin je geen schade hebt. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger je klimt op Schadevrije jarende bonus/malus-ladder. Elk jaar stijgt daarmee de hoogte van jouw no-claimkorting. Deze no-claimkorting bepaalt uiteindelijk de hoogte van je premie. Het is dus voor de portemonnee verstandig om zolang mogelijk schadevrij rond te rijden. Je klimt ieder jaar, maar als je een schade claimt, en deze is jouw schuld, val je terug op de bonus/malus-ladder. Een terugval is gemiddeld 4-6 schadevrije jaren, maar dit is per verzekeraar en per schade verschillend. Je premie kan daardoor zelfs tientallen procenten stijgen.

Goedkope premie voor je autoverzekering

Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Een autoverzekering wordt vaak gezien als een kostenpost, waar men liever niet te veel geld aan uit wil geven. Echter, de kwaliteit van de autoverzekering is natuurlijk ook erg belangrijk. Wanneer u een keer onverwachts een beroep moet doen op uw autoverzekering, wilt u wel goed verzekerd zijn. Bij CHEAPP snappen wij natuurlijk heel goed dat u op zoek bent naar een goedkope autoverzekering. Door middel van ons vergelijkingssysteem bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs, afgestemd op uw wensen en auto. Daarnaast zorgt het online afsluiten van de verzekering voor internetkorting, wat het online afsluiten van de verzekering nog aantrekkelijker maakt. Tot slot vergelijkt CHEAPP elke gerenommeerde verzekeraars tegen een scherpe premie. Kortom, een goedkope autoverzekering ligt binnen handbereik. Houdt er wel rekening mee dat de kosten van een autoverzekering ook altijd afhankelijk zijn van overige factoren als uw woonplaats, leeftijd, aantal schadevrije jaren en het merk van uw auto. Echter, bij bovenstaand formulier waar u uw autoverzekering kunt berekenen worden deze factoren ook meegenomen in de berekening. Bij CHEAPP bent u altijd verzekerd van een goedkope autoverzekering, die past bij uw auto en situatie. Wij blijven altijd zoeken naar de goedkoopste, beste autoverzekeringen voor onze klanten.

Autoverzekering direct online afsluiten

Tegenwoordig sluit het merendeel van de consumenten een verzekering online af. Dit omdat het gemakkelijk en snel kan. Door gebruik te maken van de diensten van Cheapp kiest u voor een vertrouwde service. Cheapp vergelijkt namelijk de autoverzekeringen van alle bekende verzekeraars tegen een scherpe premie. De combinatie van internetkorting én gerenommeerde verzekeringspartijen zorgt ervoor dat we u altijd de goedkoopste autoverzekering kunnen aanbieden. Binnen een paar minuten sluit u deze gemakkelijk én goedkoop voor uw particuliere auto online af. Door de vele aanbieders van online verzekeringen ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Juist daarom is het dé uitkomst om snel én eenvoudig te vergelijken. Op basis van de door u ingevulde informatie biedt Cheapp alle verzekeringen voor auto’s met het scherpte tarief aan. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Door de goedkope verzekering van Cheapp wordt autorijden weer leuk. Veel Nederlanders betalen soms tot wel 50% meer dan nodig is. Op deze pagina kunt u zich laten informeren over de drie mogelijke dekkingen voor een auto verzekering. De keuze kunt u altijd laten afhangen van de auto. De leeftijd van uw auto kan bijvoorbeeld van invloed zijn of u kiest voor een WA-verzekering of een WA + volledig Casco. Geen idee welke dekking u moet kiezen voor uw autoverzekering? Chat, bel of mail direct met één van onze verzekeringsadviseurs.

Autoverzekering opzeggen

Een autoverzekering opzeggen is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit te voren. Met de gratis opzegservice van CHEAPP kunt u gratis en eenvoudig uw autoverzekering opzeggen. Via onze “Gratis verzekering opzeggen”-pagina kunt u aan de hand van een formulier eenvoudig een opzegbrief maken voor uw huidige verzekering. Het opzeggen van een autoverzekering is allemaal online te regelen, het is zo gebeurd! Bij de meeste verzekeraars zit u tegenwoordig namelijk niet meer vast aan een contract voor een jaar, maar is deze dagelijks op te zeggen. Echter, houdt er rekening mee dat er bij enkele gevallen een langere opzegtermijn aan vast kan zitten. Doordat wij verzekeringen periodiek controleren en vergelijken, beschikt u altijd over de voor u optimale verzekering. Het eenvoudig en gratis opzeggen van een autoverzekering is dan ook erg handig wanneer u na verloop van tijd wilt overstappen op een, op dat moment, voordeligere verzekering. Het opzeggen en overstappen op een andere autoverzekering kan u veel geld besparen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn schadevrije jaren aantonen? Schadevrije jaren: hoe zit dat nou? Schadevrije jaren en de bonus-malus ladder Schade melden?

Vergelijk uw autoverzekering op soort en dekking

Het is ook belangrijk om te kijken naar de soorten en dekkingen van een auto verzekering. Cheapp adviseert om goed de polisvoorwaarden met elkaar te vergelijken. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze vergelijkingsmodule. Aanvullende autoverzekeringen zoals pechhulp, rechtsbijstand of inzittendenverzekeringen worden geadviseerd hierin mee te nemen. We hebben ook nog meer informatie over verschillende type auto’s zoals een Volvo, Mercedes of Audi of toch liever voor een Opel, Toyota of Volkswagen verzekering?

Voordelen autoverzekering:

 • Direct na afsluiten en acceptatie van de polis, ontvangt u de polis via de email.
 • Polis en groene kaart binnen 3 werkdagen op de deurmat.
 • Tegen een lage premie auto verzekeren
 • Tot 85% no-claimkorting
 • Extra internetkorting bij het online afsluiten van Uw auto verzekering
 • Keuze uit meer dan 50 verzekeraars
 • 24 uur per dag 7 dagen per week uw auto verzekerd

Soorten dekkingen auto verzekering

U bent verplicht uw auto minimaal tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. U kunt deze basisverzekering uitbreiden met beperkt of volledig casco. De keuze is aan u.

Hoofddekkingen

 • WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid)

  Is de meest beperkte dekking. Alleen de schade die u met uw auto aan andere voertuigen en/of personen toebrengt, wordt vergoed. De schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed.Hoofddekkingen autoverzekering

 • WA verzekering + beperkt casco (WA plus)

  Dekt, naast de WA-dekking, ook brand-, hagel-, storm-, diefstal- en ruitschade. De schade aan uw auto, door u veroorzaakt, wordt niet vergoed.

 • WA verzekering + volledig casco (allrisk)

  Vergoedt alles wat onder WA verzekering + beperkt casco valt, inclusief de schade aan uw eigen auto, ook wanneer deze schade úw schuld is.

Aanvullende verzekeringen

U heeft naast deze hoofddekkingen ook de keuze om aanvullende verzekeringen mee te verzekeren. Deze keuze is niet verplicht en u kunt zelf kiezen wat u wel en niet mee verzekerd.

 • Ongevallenverzekering voor inzittenden: Wanneer u of uw passagiers bij een ongeluk gewond raakt, worden de medische kosten gedekt. Er wordt een vooraf vastgesteld bedrag uitgekeerd bij gevallen van invaliditeit en/of overlijden. Dit geldt in het geval u zelf de schuldige bent, maar ook wanneer u niet de schuldige bent aan het ongeval.
 • Schadeverzekering voor inzittenden.

  Deze dekt zowel lichamelijke als materiële schade na een ongeval. Deze dekking is meestal tot één miljoen euro. Met de schadeverzekering zorgt u ervoor dat u een goede dekking heeft bij ongevallen.

Het verschil tussen ongevallenverzekering voor inzittenden en een schadeverzekering voor inzittenden is het verschil in vergoede bedragen. Bij een schadeverzekering krijg je de daadwerkelijk geleden schade vergoed, bij een ongevallenverzekering enkel het voorgestelde bedrag.

 • Rechtsbijstandverzekering.

  Deze verleent juridische hulp bij een verkeersconflict. Het kan voorkomen dat er een ongeval voor de rechter verschijnt, wanneer er onduidelijk is welke partij schuldig is. Een rechtsbijstandverzekering is op te delen in twee facetten:

  • Verhaalrechtsbijstand: het recht op schade verhalen op de tegenpartij.
  • Verkeersrechtsbijstand: het recht op hulp bij geschillen over het bezit van uw auto.
  • Pechhulp verzekering. Autopech kan u zomaar overkomen. Deze aanvullende dekking zorgt voor:
   • Pechhulp overal in Nederland (24/7).
   • Directe reparatie. Indien niet mogelijk, dekt deze verzekering het vervoer van de auto naar de dichtstbijzijnde garage. Kan de auto niet binnen 24 uur gerepareerd worden, heeft u recht op vervangend vervoer (maximaal drie dagen).
   • Vervoer passagiers naar huis.
 • Aanschafwaarderegeling.

  Deze regeling zorgt ervoor dat u de aanschafwaarde, het bedrag wat u voor de auto betaald heeft, terugkrijgt wanneer de auto total loss is verklaard of gestolen is. Wanneer u in deze gevallen geen aanschafwaarderegeling heeft, ontvangt u slechts de dagwaarde, in plaats van de aanschafwaarde.

 • Nieuwwaarderegeling.

  Deze regeling zorgt ervoor dat u in het geval van total loss of diefstal een bedrag terugkrijgt die hoog genoeg is voor een soortgelijke auto. Deze regeling geldt alleen wanneer u de eerste eigenaar bent van de auto. De leeftijd van de auto speelt in deze regeling een grote rol. Tussen verzekeraars varieert de keuze voor een nieuwwaarderegeling tussen één, twee of drie jaar. Na deze vastgestelde periode wordt bij ongevallen de dagwaarde van de auto uitgekeerd.

Allrisk autoverzekering

Met een Allrisk autoverzekering beschikt u over de meest volledige en uitgebreide dekking. Dit wordt ook wel “Volledig casco” genoemd. Zo wordt met een allrisk verzekering naast de schade aan anderen en schade door overmacht, ook de schade die u zelf veroorzaakt gedekt. Dit betekent dat ook de schade die u eventueel zelf aan uw auto toebrengt wordt gedekt. Wat niet met een allrisk autoverzekering wordt gedekt is schade aan uw spullen of uzelf en schade die wordt veroorzaakt door een bestuurder die zonder toestemming in uw auto rijdt. Voor de complete voorwaarden van de allrisk autoverzekering is het slim om goed de voorwaarden door te lezen, dit kan per autoverzekering lichtelijk verschillen. Er wordt meestal gekozen voor deze verzekering voor auto’s tot 6 jaar oud.

Eigen risico autoverzekering

Het eigen risico van een autoverzekering is per verzekering verschillend. Bij CHEAPP adviseren wij om goed de polisvoorwaarden van de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Dit adviseren wij onder andere vanwege het eigen risico. In de polisvoorwaarden van elke verzekering staat het eigen risico van de betreffende verzekering vermeld. Daarnaast is hier ook te vinden voor welke schade en wanneer dit eigen risico van toepassing is. Zo krijgt u een goed beeld van het eigen risico van de verschillende verzekeringen en weet u precies waar u aan toe bent bij het afsluiten van de verzekering. Klantenvertellen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Autoverzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
Autoverzekering Autoverzekering