Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig? Het kan ook u gebeuren; er gaat iets mis tijdens het uitvoeren van een van uw opdrachten waardoor schade wordt veroorzaakt. Dit kan zowel door uzelf als door uw werknemers gebeuren. Volgens de wet bent u op dit moment aansprakelijk en moet u voor de schade opdraaien. Niet erg als er een lamp is omgestoten, maar wel als er schade wordt veroorzaakt die in de tienduizenden euro’s loopt. Zorg dus dat u gedekt bent voor deze situaties met een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. In dit artikel gaan we dieper in op wat bedrijfsaansprakelijkheid betekent.

 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering v.a. € 8,- per maand
arrow

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering direct afsluiten

Met deze onmisbare verzekering houdt u in principe rekening met alle brancherisico’s. De schade die u, uw werknemers of zelfs meewerkende familieleden en vrijwilligers aanrichten, worden vergoed met deze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Zo kunt u zich volledig richten op het ondernemerschap, zonder te denken aan de financiële gevolgen die eventueel aangericht worden.

Voordelen Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering:

  • Verzekeren vanaf €8,- per maand
  • Verzekerd tegen materiële en letselschade die door u of uw werknemers wordt veroorzaakt
  • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • Snelle, gratis opzegservice

Pakket bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Ieder bedrijf heeft een verzekeringspakket op maat nodig. In de onderstaande berekeningsmodule kunt u eenvoudig uw eigen pakket samenstellen. De module van Cheapp biedt de mogelijkheid om de meest voorkomende schaderisico’s in branches en beroepen samen te stellen. Zo stelt u altijd uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op maat samen. U kiest uit een aantal verzekeringsproducten die goed op elkaar aansluiten.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

In ons verzekeringsaanbod vindt u enkel bedrijfsverzekeringen van erkende verzekeraars zoals Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en ASR Verzekeringen. Zo ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen van deze aanbieders. Zo kiest u voor de kwaliteit van een bekende verzekeraar, maar dan wel tegen de laagste premie. Bij Cheapp.nl bespaart u dus tijd én geld.

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u uw aansprakelijkheid als bedrijf voor schade aan derden. Hierbij kunt u zelf keuzes maken in de exacte dekking van de verzekering, de ene ondernemer is tenslotte de andere niet. Daarom kunt u bij CHEAPP eenvoudig online aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven vergelijken en ziet u direct de bijbehorende premie. Ga dus direct aan de slag en vergelijk uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vandaag nog.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

  • eenvoudig vergelijken én afsluiten
  • een (forse) kostenbesparing
  • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
  • 24/7 vergelijken en afsluiten
  • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering