Bedrijfsautoverzekering

Uw bedrijfsauto verzekeren? Voordat u met uw nieuwe bedrijfsauto of bestelbus op pad gaat, bent u verplicht deze te verzekeren. Sluit daarom snel een bedrijfsautoverzekering af. Verzekeraars hanteren verschillende tarieven voor personenauto’s en bedrijfsauto’s. Kunt u als bedrijf de btw verrekenen? Dan is uw bedrijfsauto exclusief btw te verzekeren. Hierdoor daalt het te verzekeren bedrag. Dus ook uw premie! Heeft u een auto met grijs kenteken? Ook dan is een bedrijfsautoverzekering verplicht. Of de auto nu wel of niet op naam van uw bedrijf staat.

 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw bedrijfsautoverzekering v.a. € 7,95- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Geel kenteken? 

Ga naar de pagina zakelijke autoverzekering voor auto’s met een geel kenteken.

 

Voordelen Bedrijfsautoverzekering:

 • Bedrijfsauto verzekeren vanaf €7,95- per maand
 • Bedrijfsauto verzekeren  tegen schade die aan uw auto wordt veroorzaakt
 • Verzekerd tegen schade die u aanbrengt aan een ander voertuig
 • Aanvullende dekkingen mogelijk
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • Snelle, gratis opzegservice

Bedrijfsauto verzekeren

Met de goedkope bestelautoverzekering van CHEAPP gaat u goed verzekerd op weg. Veel Nederlanders betalen tot wel 50% teveel voor het verzekeren van hun bedrijfsauto. CHEAPP helpt u te besparen op de kosten en voordelig uw uw bedrijfsauto te verzekeren.

Soorten bedrijfsautoverzekeringen

Er zijn drie soorten bestelautoverzekeringen, waarvan de WA bestelautoverzekering wettelijk verplicht is in Nederland. Weten welke het beste bij u past? Bekijk onze 6 tips voor welke autoverzekering het beste bij u past.Iedere bezitter van een bestelauto moet dus minimaal een WA verzekering voor de bestelauto afsluiten. Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen zoals de WA Beperkt Casco dekking of de Volledig Casco dekking. Ook kunt u kiezen voor een ongevallenverzekering voor inzittenden, een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp en zelfs een dekking voor de goederen die u vervoert.

Bereken uw premie voor uw bedrijfsautoverzekering online en vraag direct uw verzekering aan.

Zo wordt uw premie berekend:

Uw verzekeringspremie wordt bepaald op basis van o.a.:

 • leeftijd bestuurder
 • woonplaats bestuurder
 • type, bouwjaar en waarde
 • ledig gewicht en laadvermogen
 • aantal schadevrije jaren
 • gewenste dekking
 • branche
 • aantal bestuurders binnen het bedrijf

Soorten dekkingen bedrijfsautoverzekering

U bent verplicht uw bedrijfsauto te verzekeren tegen minimaal wettelijke aansprakelijkheid (WA). U kunt deze basisverzekering uitbreiden met beperkt of volledig casco. De keuze is aan u:

 • WA (wettelijke aansprakelijkheid) is de meest beperkte dekking. Alleen de schade die u met uw bedrijfsauto aan andere voertuigen en/of personen toebrengt, wordt vergoed. De schade aan uw eigen auto wordt niet vergoed.
 • WA + beperkt casco (WA plus) dekt, naast de WA-dekking, ook brand-, hagel-, storm-, diefstal- en ruitschade. De schade aan uw bedrijfsauto, door u veroorzaakt, wordt niet vergoed.
 • WA + volledig casco (allrisk) vergoedt alles wat onder WA + beperkt casco valt, inclusief de schade aan uw eigen bedrijfsauto, ook wanneer deze schade úw schuld is.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Bedrijfsautoverzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
Bedrijfsautoverzekering Bedrijfsautoverzekering