Bedrijfspand verzekering

Een bedrijfspand verzekering verzekert uw kantoor of bedrijfsruimte tegen schade door brand, storm, inbraak of water. Zaken die uw pand flink kunnen beschadigen en vaak resulteren in een hoge kostenpost. Zorg dus dat u passend verzekerd bent tegen dergelijke risico´s met een bedrijfspand verzekering van CHEAPP. Ga dus direct aan de slag met het vergelijken van bedrijfspand verzekeringen en sluit uw verzekering vandaag nog online af.

 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw bedrijfspand verzekering v.a. € 7,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Voordelen Bedrijfspand verzekeren:

 • Verzekeren vanaf €7,- per maand
 • Verzekerd tegen schade door brand, blikseminslag en storm
 • Uit te breiden met dekking tegen schade door vandalisme en inbraak
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

Bedrijfspand verzekeringen vergelijken

Op zoek naar een voordelige bedrijfspand verzekering? Bekijk hiernaast welke soorten dekkingen het beste geschikt zijn voor uw situatie. Het verzekeren van uw bedrijfspand is niet wettelijk verplicht, maar kan wel een hoop problemen voorkomen. Een brand of inbraak kan tenslotte flinke schade veroorzaken en u achterlaten met een fikse rekening. Niet waar u als ondernemer op zit te wachten natuurlijk.

De voordelige bedrijfspand verzekering van CHEAPP

Uw bedrijfspand is het gezicht van uw bedrijf. De plek waar uw producten worden geproduceerd en/of uw diensten worden geleverd. Tijdens een brand, storm of blikseminslag kan uw pand ernstige schade oplopen. Met een bedrijfspand verzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw opstal en waarborgt u de continuïteit van uw onderneming. U verzekert uw bedrijfsinventaris en voorraden door een aparte inventaris- en goederenverzekering af te sluiten. Wij helpen u graag bij het opstellen van een passende opstalverzekering.

U kunt telefonisch of per e-mail een offerte aanvragen. Is de verzekering naar wens? Dan sluit u deze direct af. Al uw vragen worden telefonisch of in een persoonlijk gesprek behandeld. Aarzel niet, bel 0168 – 32 72 81 of stuur een e-mail naar info@cheapp.nl. U kunt ons 6 dagen per week bereiken. Onze kantooruren zijn: maandag tot en met vrijdag : van 09.00 tot 17.30 uur zaterdag: van 10.00 tot 14.00 uur

Dekking bedrijfspand verzekering

Een bedrijfspand verzekering vergoedt de schade aan uw bedrijfs pand(en), veroorzaakt door:

 • brand
 • storm
 • ontploffing
 • blikseminslag

Kiest u voor een uitgebreide dekking? Dan bent u ook verzekerd tegen schade die voortkomt uit de volgende gebeurtenissen:

 • uitstromend water en neerslag
 • inbraak en diefstal
 • vandalisme en aanrijdingen
 • omvallende bomen, kranen en heistellingen

Heeft u vragen? Aarzel niet, neem gerust contact met ons op.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Bedrijfspand verzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
Bedrijfspand verzekering Bedrijfspand verzekering