Beroepsaansprakelijkheidsverzekering fysiotherapeut

Als fysiotherapeut heeft u natuurlijk het beste voor met de gezondheid van uw clienten. U helpt mensen bij het herstellen van een blessure of andere kwalen. Dit betekent ook een grote verantwoordelijkheid: bij een foutieve diagnose of behandeling kunnen zowel de lichamelijke als de financiële schade aan uw client behoorlijk oplopen. Alle goede bedoelingen ten spijt, kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Het is dan altijd handig om een afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor fysiotherapeuten te hebben. Zo bent u verzekerd tegen schadeclaims van derden en heeft u hierdoor geen onvoorziene kosten.

 • Dekking tegen aansprakelijkheid voor verkeerde inschattingen en beroepsfouten
 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op fysiotherapeuten
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering fysiotherapeut v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor fysiotherapeuten:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor fysiotherapeuten vergelijken

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor fysiotherapeuten vergelijken en afsluiten doet u eenvoudig bij Cheapp.nl. Zo geven wij u een helder en objectief overzicht van de mogelijkheden vanuit verschillende bekende verzekeraars. Dit zorgt ervoor dat u optimaal verzekerd bent als een client u aansprakelijk stelt voor eventuele financiële schade. Na het invullen van het formulier krijgt u een aantal mogelijkheden die allemaal afgestemd zijn op uw individuele behoeften als fysiotherapeut, of u nu opereert als ZZP’er of als grote praktijk. Vergelijk direct de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en sluit deze online af.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor fysiotherapeuten en sluit uw verzekering direct online af.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice