Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ICT

Bent u werkzaam in de ICT? Dan heeft u iedere dag te maken met uitdagingen met betrekking tot onderling verbonden systemen op het gebied van software en hardware. Hoewel het erop lijkt dat een klein foutje in coderingen of verbindingen haast niet kan leiden tot grote tastbare schade, is dit in de praktijk helaas wel eens het geval. Omdat u bezig bent met systemen van (grote) organisaties, kan een fout hierin leiden tot het platliggen van belangrijke bedrijfsprocessen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor in de ICT is dan gewenst, omdat eventuele schadeclaims van opdrachtgevers en andere derden erg hoog op kunnen lopen.

 • Dekking tegen aansprakelijkheid voor verkeerde inschattingen en beroepsfouten
 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op ICT
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering ict v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor ICT’ers:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT’ers vergelijken

Wanneer u werkzaam bent in de ICT, vindt u bij Cheapp.nl altijd de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering. U bent dan verzekerd tegen eventuele claims van derden die door foutjes van uw, of uw werknemers, ontstaan zijn. Omdat ICT organisaties erg onderling verschillen (van ZZP tot grote organisatie) vinden wij het belangrijk dat uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de ICT op maat samengesteld is. Bovendien vergelijken we alle bekende verzekeraars zodat u een brede keus krijgt en altijd de juiste verzekering vindt. Vul het formulier in, vergelijk direct en sluit uw ICT beroepsaansprakelijkheidsverzekering online tegen een scherpe premie af.

Vergelijk bovenstaandonze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ICT en sluit uw verzekering direct online af.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice