Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar

Ook voor makelaars is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij de aan- en verkoop van een huis komen een hoop zaken kijken. Als makelaar bent constant bezig met het regelen van juridische documenten om de overdracht van een huis zo goed en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Omdat de belangen van (ver)kopers hier elkaar kruisen kan er aan beide zijden het nodige misgaan, zelfs bij de kleinste fouten. Wanneer een van deze partijen, of een andere partij, u aansprakelijk stelt voor eventuele financiële schade, dan is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars.

 • Dekking tegen aansprakelijkheid voor verkeerde inschattingen en beroepsfouten
 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op makelaars
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor makelaars:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars vergelijken

Een makelaar doet er goed aan om een gepaste beroepsaansprakelijkheidsverzekering te nemen. Hiermee heeft u dekking tegen eventuele financiële claims van derden, zoals kopers en verkopers van huizen of andere soorten panden. Zo bent u voor een groot deel gevrijwaard van onverwachtse kosten uit schadeclaims en kan u het kostenplaatje meer inrichten om te richten op u core business: het verkopen van woningen en andere gebouwen. Bij Cheapp.nl vindt u op makelaars afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende bekende verzekeraars. Zo kan u eenvoudig en helder vergelijken welke verzekering het beste bij u en uw bedrijf past. Heeft u de ideale beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars gevonden? Dan kunt u deze bij Cheapp.nl eenvoudig en snel tegen de scherpste premie online afsluiten.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor makelaars en sluit uw verzekering direct online af.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice