Beroepsaansprakelijkheidsverzekering notaris

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een notaris is meer dan een luxe. Omdat u dagelijks bezig bent met het beheren en controleren van grote contracten, geldstromen en andere juridische zaken, kan een fout van u of uw medewerkers al gauw behoorlijke kosten met zich meebrengen. Om deze reden is het verstandig om een goed op notarissen afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo bent u verzekerd tegen schadeclaims van derden en hebt u hier geen last van onverwachtse kosten.

 • Dekking tegen aansprakelijkheid voor verkeerde inschattingen en beroepsfouten
 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op notarissen
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering notaris v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor notarissen:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor notarissen vergelijken

Voor een notaris is een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering een essentieel onderdeel van uw kantoor. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Hoewel u het risico kan inperken, kan u het nooit 100% terugdringen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u ingedekt tegen financiële claims van derden welke tot stand komen door dit soort fouten. Deze kunnen hoog oplopen, zeker omdat een notaris vaak enkel met grotere contracten of geldstromen ingeschakeld wordt. Bij Cheapp.nl vindt u een grote selectie met beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor notarissen. U vergelijkt eenvoudig verschillende verzekeringen van bekende verzekeraars, zodat u een helder overzicht krijgt en kan bepalen welke beroepsaansprakelijkheidsverzekering het beste bij u en/of uw notariskantoor past. Vervolgens kunt u ook uw verzekering eenvoudig online afsluiten.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor notarissen en sluit uw verzekering direct online af.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice