Beroepsaansprakelijkheidsverzekering psycholoog

Als psycholoog bent u bezig met de geestelijke gezondheid van uw clienten. De belangen hiervan zijn erg groot: de gevolgen van een verkeerde diagnose of behandeling kunnen erg ingrijpend zijn voor iemands leven. Om deze reden gaat u secuur te werk, maar toch kunnen fouten nooit 100% uitgesloten worden. Wanneer u, of uw personeel, een foutieve inschatting maakt, kan het zomaar eens gebeuren dat u door de betreffende client aansprakelijk gesteld wordt. De schadeclaims die hieruit voortkomen kunnen qua bedragen behoorlijk oplopen. Om deze reden is het raadzaam om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met een goede dekking af te sluiten. Zo bent u verzekerd tegen onverwachtse kosten en kan u dus met minder risico investeren om uw praktijk te verbeteren.

 • Dekking tegen aansprakelijkheid voor verkeerd diagnoses en beroepsfouten
 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op psychologen
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering psycholoog v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor psychologen:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor psychologen veregelijken

Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor psychologen vergelijkt u eenvoudig bij Cheapp.nl. We vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk verzekerd bent. Dit doen wij met name door een verzekering altijd op uw situatie af te stemmen. Geef uw gegevens en voorkeuren in en wij geven u direct de beste opties. Zo vindt u bij ons verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor psychologen van alle bekende verzekeraars. Op deze manier kunnen we u een optimale dekking bieden tegen de scherpste premie. Nadat u de ideale beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uzelf en uw praktijk gevonden hebt, kunt u deze direct bij ons afsluiten.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor psychologen en sluit uw verzekering direct online af.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice