Beroepsaansprakelijkheidsverzekering tandarts

Bent u werkzaam als tandarts? Dan is het raadzaam om na te denken over uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. U bent namelijk regelmatig bezig met gecompliceerde ingrepen aan het gebit van mensen. Wanneer hier iets mis gaat in een diagnose of behandeling, dan kan de (financiële) schade erg hoog oplopen. Wanneer een client u aansprakelijk stelt, dan is het handig om een goede dekking te hebben tegen fouten door u of uw medewerkers. Zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan en kunt u zich volledig richten op het voeren van uw praktijk.

 • Dekking tegen aansprakelijkheid voor verkeerde inschattingen en beroepsfouten
 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op tandartsen
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering tandarts v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor tandartsen:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor tandartsen vergelijken

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor tandartsen is essentieel om onverwachtse kosten voor u praktijk te kunnen voorkomen. Hoe secuur en betrokken u ook te werk gaat: een klein foutje kan altijd gebeuren. Door dit goed af te dekken, kunt u zich geheel richten op het uitvoeren van uw werkzaamheden als tandarts. Bij Cheapp.nl vinden we het belangrijk dat uw verzekeringspakket volledig is afgestemd op uw situatie: zo heeft u een optimale dekking tegen een zo goed mogelijke premie. Dit geldt uiteraard ook voor beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor tandartsen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de grootte van uw praktijk en de dekking die u nodig heeft. Geef uw voorkeuren in op onze website en vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende bekende verzekeraars. Zo krijgt u een helder overzicht en kan u eenvoudig de geschikte verzekering vinden. Vervolgens kunt u deze direct afsluiten tegen een scherpe premie.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor tandartsen en sluit uw verzekering direct online af.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice