Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verpleegkundige

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen bent u verzekerd tegen schadeclaims van derden die gebaseerd zijn op fouten door u of uw medewerkers. Ondanks dat u secuur te werk gaat, kunt u helaas fouten tijdens het werk nooit 100% uitsluiten. Doordat u bezig bent met de gezondheid van mensen, kan de financiële schade die hierdoor kan ontstaan behoorlijk oplopen. Zo kan een schadeclaim van een cliënt een behoorlijke klap zijn op uw financiën. Om deze onverwachtse kosten te voorkomen, is het van belang dat u een goed afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen heeft. Op deze manier bent u verzekerd schadeclaims door fouten van u of uw medewerkers.

 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op verpleegkundigen
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering verpleegkundige v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor verpleegkundigen:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen vergelijken

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen is een essentieel onderdeel om uw werk op een goede manier te kunnen doen. Zo komt u namelijk niet voor torenhoge kosten te staan wanneer u of een van uw medewerkers een foute inschatting maakt. Dit brengt u als zzp’er of als bedrijf een stuk meer financiële zekerheid. Hierom is het raadzaam om een goede dekking te vinden. Bij Cheapp.nl vergelijkt u eenvoudig verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor verpleegkundigen van verschillende verzekeraars. Met ons heldere overzicht vindt u altijd de juiste verzekering voor uw situatie. Vervolgens kunt u deze direct afsluiten tegen de scherpste premie.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor verpleegkundigen en sluit uw verzekering direct online af.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice