Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg

In de zorg bent u dagelijks bezig met de gezondheid van mensen. Hoewel u het beste voor heeft met uw patiënten en cliënten, kan het nog wel eens voorkomen dat u een fout maakt. Heeft u bijvoorbeeld een foutieve diagnose gesteld? Of de behandeling op een verkeerde manier uitgevoerd? Dit kan allemaal leiden tot schade, waarvan een gedeelte ook financieel van aard is. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw verzekeringspakket goed aansluit bij uw behoeften, is het goed om dit af te dekken met een afgestemde beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorg. Op onze website vind je binnen de zorg:

 • Voorkom hoge kosten bij schadeclaims
 • Dekking afgestemd op de zorg
 
Patricia Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg v.a. € 25,- per maand
arrow

Voordelen voor de zorg:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde diagnoses en beroepsfouten
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

 

Zo wordt uw premie berekend

 • Ingangsdatum premie
 • Beroepsactiviteit door u beoefend
 • Verwachte omzet (exclusief BTW)
 • Opleidingsniveau van directeuren, vennoten en/of bestuurders van de onderneming waar u voor werkt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor in de zorg vergelijken

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorg is een essentieel onderdeel van uw verzekeringspakket. Wanneer u werkzaam bent in de zorg, staat u namelijk voor een hoop verschillende uitdagingen met de nodige bijpassende risico’s. Om de eventuele kosten van claims naar aanleiding van fouten van u of uw medewerkers af te dekken is het van belang dat uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering goed afgestemd is op uw werkzaamheden. Geef daarom zo accuraat mogelijk uw gegevens en behoeften aan in ons formulier en vergelijk direct de best passende verzekeringen van bekende verzekeraars. Op deze manier vindt u altijd de juiste verzekering voor uw situatie en bent u ten alle tijde optimaal gedekt tegen schadeclaims van derden. Nadat u de juiste verzekering hebt gevonden, kunt u deze direct online afsluiten tegen de scherpste premies. Zo betaalt u ook niet te veel voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorg.

Vergelijk bovenstaand onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor de zorg en sluit uw verzekering direct online af.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor andere beroepen

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice