Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is enorm belangrijk voor uw financiële zekerheid als zzp’er. Daarmee bent u namelijk verzekerd tegen schadeclaims van derden die tot stand zijn gekomen door foute inschattingen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van een verkeerd financieel advies aan een bedrijf, of het stellen van een foutieve diagnose als huisarts. Door de dekking van een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebt u als zzp’er net wat meer financiële zekerheid. Het is in principe niet wettelijk verplicht, maar voor sommige opdrachtgevers is het wel een vereiste.

 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp v.a. € 25,- per maand
arrow

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp vergelijken

Er zijn ontzettend veel aanbieders met verschillende polissen voor zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. De kosten en benodigde dekking verschilt namelijk enorm per beroep. Bij Cheapp.nl vergelijkt u eenvoudig passende zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van verschillende aanbieders. Zo weet u zeker dat u de best mogelijke dekking heeft tegen een scherpe premie. Vul uw gegevens zo uitgebreid mogelijk in en vind de ideale zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie.

Let op: Een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering is géén volledige zzp aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekt namelijk geen letsel- en materiële schade die door u veroorzaakt wordt tijdens uw werkzaamheden. Om schade hieruit af te dekken, dient u een zzp bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Voordelen Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Verzekerd tegen vermogensschade als gevolg van verkeerde adviezen
 • Vergoeding van juridische kosten van (eventueel) verweer
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

Zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen in verschillende branches

Omdat in iedere branche verschillende risico’s gelden, verschilt de dekking en de premie van een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering per beroep. Bij Cheapp.nl vindt u er altijd een die past bij het beroep wat u uitoefent. Zo bent u bijvoorbeeld als ICT of financieel adviseur verzekerd tegen schade die voortkomt uit verkeerde inschattingen en foutieve adviezen. Een zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering in de zorg is vaak juist bedoelt om vermogensschade door foutieve diagnoses of behandelingen af te dekken.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp online afsluiten

Bij Cheapp.nl bent u niet alleen aan het juiste adres om zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken, u kunt uw gewenste verzekering ook direct afsluiten. Zo bent u snel en zo goedkoop mogelijk verzekerd met de beste dekking. Heeft u nog vragen of heeft u vrijblijvend advies nodig? Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de beste zzp beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw situatie. Ook houden we rekening met de verschillende onzekerheden die ZZP’ers hebben.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp