Bestelautoverzekering

Uw bestelauto verzekeren? CHEAPP helpt u graag om een bestelautoverzekering te vergelijken en af te sluiten. Er ontstaat vaak verwarring tussen een autoverzekering en een bestelautoverzekering. Het verschil zit in datgene wat vervoerd wordt. Bij een bestelauto zijn dit goederen. Een zakelijke autoverzekering wordt afgesloten wanneer er personen vervoerd worden. Uw bestelauto of meerdere bestelauto’s optimaal verzekeren tegen de scherpste premie? Dan zit u goed bij de bestelautoverzekering van CHEAPP. Wij bieden u als onafhankelijk verzekeringsadviseur de mogelijkheid om eenvoudig en snel de bestelautoverzekering te vinden die het beste bij uw bedrijf past. Bij ons heeft u daarnaast ook de mogelijkheid om zowel als particulier of om als bedrijf te uw bedrijfsauto te verzekeren.

 
Anita Verzekeringsspecialist
Bereken uw bestelautoverzekering v.a. € 7,95- per maand
arrow

Geel kenteken? 

Ga naar de pagina zakelijke autoverzekering voor auto’s met een geel kenteken.

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Voordelen Bestelautoverzekering:

 • Verzekeren vanaf € 7,95- per maand
 • Verzekerd tegen schade die aan uw bestelauto wordt veroorzaakt
 • Verzekerd tegen schade die u aanbrengt aan een ander voertuig
 • Aanvullende dekkingen mogelijk
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • Snelle, gratis opzegservice

Bestelautoverzekering vergelijken

Bij CHEAPP helpen wij u graag met de bestelautoverzekering vergelijken. Een bestelauto verzekeren is belangrijk voor u of uw bedrijf. Met de bestelautoverzekering van CHEAPP kiest u voor de vertrouwde service van bekende verzekeraars, maar dan tegen een aanzienlijk lagere premie. Als verzekeringsspecialist merken we dat veel Nederlanders teveel betalen voor het verzekeren van een bestelauto, soms wel tot 50% meer dan nodig. Door onze samenwerking met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen én de internetkorting die gegeven wordt, bieden wij voor u altijd een geschikte bestelautoverzekering aan. Een bestelautoverzekering vergelijken doen we met onze verzekeringsvergelijker. Op deze manier brengen wij binnen een paar minuten de verzekeringen in beeld die het beste bij uw wensen aansluiten. Zo weet u direct welke verzekeraar u het beste aanbod kan doen en welke verzekeringspremie u betaalt. Er zijn veel aanbieders op het gebied van bestelautoverzekeringen. CHEAPP geeft de mogelijkheid om bedrijfsverzekeringen aan te bieden voor uw bestelauto die aansluiten op uw persoonlijke én zakelijke situatie. Door de goedkope bestelautoverzekering die CHEAPP aanbiedt, wordt autorijden weer leuk.

Bestelauto verzekeren

Start direct met het vergelijken van bestelautoverzekeringen en sluit vandaag nog online af. Wanneer u uw bestelauto naast zakelijk ook particulier rijdt, dient u de verzekering altijd zakelijk af te sluiten. Bij de verzekering is er een keuze tussen de verschillende soorten dekking. Zo is het mogelijk om WA, WA+ of All Risk te verzekeren. WA+ wordt ook wel Beperkt Casco genoemd, All Risk wordt ook wel volledig casco genoemd. Let op: bekijk bij het verzekeren van uw bestelauto goed of het gaat om een bedrijfsautoverzekering of een zakelijke autoverzekering.

Bestelautoverzekering grijs kenteken

Een bestelauto in Nederland heeft vaak een grijs kenteken vanwege bepaalde belastingvoordelen. Het kenteken van deze auto’s begint altijd met een B of een V en is gewoon geel van kleur. Een grijs kenteken is alleen een benaming voor dit type kentekens. De bestelautoverzekering die u op deze pagina kunt afsluiten is dus voor een bestelauto met een grijs kenteken. Voor zakelijke auto’s met een geel kenteken kunt u terecht op de zakelijke autoverzekering-pagina.

Zo wordt uw premie berekend

Uw verzekeringspremie van uw bestelauto wordt bepaald op basis van o.a.:

 • leeftijd bestuurder
 • woonplaats bestuurder
 • type, bouwjaar en waarde
 • aantal kilometers per jaar
 • aantal schadevrije jaren
 • gewenste dekking

Bestelauto verzekeren met de juiste dekking

Zoals eerder vermeld, is uw bestelauto te verzekeren met verschillende soorten dekkingen.

WA Bestelautoverzekering

De WA-dekking wordt ook wel de basisverzekering genoemd. Iedere autobezitter is verplicht om minimaal WA te verzekeren. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid en is de meest beperkte dekking. Deze dekking verzekert u tegen schade die u aanricht aan derden (andere voertuigen en/of personen). Schade aan uw eigen bestelauto wordt niet vergoed.

WA + Beperkt Casco Bestelautoverzekering

WA + Beperkt Casco is een uitbreiding op de WA standaard verzekering. Naast schade die u aanricht aan derden, dekt deze aanvullende dekking ook schade aan uw eigen voertuig als gevolg van bijvoorbeeld bliksemschade, brandschade, hagelschade, diefstal etc. Schade die u aan uw eigen bestelauto veroorzaakt, wordt niet vergoed.

WA Casco Bestelautoverzekering

Met de WA Casco dekking verzekert u alle schade die ook wordt gedekt WA + dekking, aangevuld met schade die wordt veroorzaakt aan uw eigen bestelauto. Zelf wanneer deze schade uw schuld is, wordt dit vergoed.

Voordelige bestelautoverzekering afsluiten

Een voordelige bestelautoverzekering afsluiten? Het afsluiten van een verzekering wordt vaak gezien als een ongewenste kostenpost. Wij snappen bij CHEAPP dan ook goed dat u op zoek bent naar een goedkope bestelautoverzekering. Echter, de kwaliteit van de verzekering is natuurlijk ook van belang. Mocht u een keer onverhoopt een beroep moeten doen op uw verzekering, dan is het fijn als u een goede verzekering heeft afgesloten. Daarnaast hangt de prijs van de verzekering af van persoonlijke factoren als woonplaats, leeftijd en aantal schadevrije jaren. Ook is de voor u gewenste dekking van invloed op de prijs. Toch bent u door het vergelijkingssysteem waar wij mee werken altijd verzekerd van een scherpe prijs. Uiteraard wordt dit afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast biedt het online afsluiten van de bestelautoverzekering als voordeel dat u beschikt over internetkorting. Verder worden bij CHEAPP alle gerenommeerde verzekeraars vergeleken tegen de scherpste premies. Een goedkope bestelautoverzekering afsluiten ligt bij CHEAPP binnen handbereik.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over Bestelautoverzekering Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering