MKB pakket

Bent u op zoek naar de voordeligste verzekeringen voor uw onderneming? Kies dan voor het MKB pakket van Cheapp Verzekeringen. Met dit pakket kunt u de zakelijke verzekeringen die u nodig heeft binnen een paar klikken online regelen.

In ons aanbod vindt u onder andere verzekeringen voor uw bedrijfsgebouw, inventaris, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Al deze verzekeringen kunt u eenvoudig met elkaar vergelijken en direct online afsluiten. Snel, efficiënt en tegen de scherpste prijs. En doordat wij enkel samenwerken met erkende verzekeraars weet u zeker dat het met de kwaliteit wel goed zit.

Dus start hiernaast direct met het vergelijken van uw verzekeringen en stel uw MKB pakket online samen.

 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw mkb pakket v.a. € 10,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Voordelen MKB Pakket

 • Verzekeren vanaf €15,- per maand
 • Verzekerd tegen vrijwel alle bedrijfsrisico’s
 • Pakket geschikt voor zakelijke dienstverlening, bouw, handel, horeca en zorg
 • Vrije pakketkeuze
 • Één polis
 • Één eigen risico (zelf als er meerdere verzekeringen binnen het pakket worden aangesproken)
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • Snelle, gratis opzegservice

 

De voordeligste verzekeringen voor ondernemers:

Het MKB-pakket staat bekend als meest voordelige samengestelde pakket voor ondernemers.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over MKB pakket Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
MKB pakket MKB pakket