Rechtsbijstandverzekering zakelijk

Op zoek naar een rechtsbijstandverzekering zakelijk voor uw onderneming? Als ondernemer heeft u met meerdere partijen te maken, zoals afnemers, personeel, leveranciers etc. Het inhuren van juridische bijstand is een prijzige post. Voorzie uzelf en uw onderneming daarom van juridische ondersteuning en advies bij zakelijke conflicten met een voordelige zakelijke rechtsbijstandverzekering van CHEAPP.nl.  Start hieronder direct met het vergelijken van uw zakelijke rechtsbijstandverzekering tegen de scherpste prijs! Wat een rechtsbijstandsverzekering inhoudt voor uw bedrijf leggen we hier uit.

 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw rechtsbijstandverzekering zakelijk v.a. € 20,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Voordelen Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering:

 • Verzekeren vanaf €20,- per maand
 • Juridische bijstand bij conflicten met leveranciers, afnemers én leveranciers
 • Uit te breiden met incassobijstand
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • Snelle, gratis opzegservice

Rechtsbijstandverzekering Zakelijk vergelijken

Als ondernemer zijn er vele manieren waarop u bij een juridisch conflict betrokken kunt raken. Uw leverancier komt zijn afspraken niet na. Uw afnemer dient een onterechte claim in. Of u heeft een geschil met uw werknemer over zijn arbeidscontract. Zakelijke conflicten worden steeds vaker direct aan de rechter voorgelegd. Vermijd het risico op hoge advocaatkosten en sluit een rechtsbijstandverzekering zakelijk af. Zo bent u verzekerd van professionele, juridische hulp door onafhankelijke experts die voor uw zaak opkomen. Weten of een zakelijke rechtsbijstandsverzekering zinvol voor u is?

U kunt telefonisch per e-mail een offerte aanvragen. Is de verzekering naar wens? Dan sluit u deze direct af. Al uw vragen worden telefonisch of in een persoonlijk gesprek behandeld. Aarzel niet, bel 0168 – 32 72 81 of stuur een e-mail naar info@cheapp.nl. U kunt ons 6 dagen per week bereiken. Onze kantooruren zijn: maandag tot en met vrijdag : van 09.00 tot 17.30 uur zaterdag: van 10.00 tot 14.00 uur

Dekkingen zakelijke rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering zakelijk dekt diverse geschillen, die voortvloeien uit de uitoefening van het bedrijf of beroep. Uw onderneming is onder andere gedekt voor juridische ondersteuning en advies bij:

 • Conflicten met afnemers / klanten over geleverde diensten / producten
 • Conflicten met leveranciers over inkoop
 • Conflicten met de overheid (bijvoorbeeld vergunningen)
 • Juridisch advies over personeel
 • Juridisch advies over sociale wetgeving
 • Juridisch advies over koop, huur en onderhoud van bedrijfsruimte

Vaak geldt er een onbeperkte dekkingssom.

U kunt de rechtsbijstandverzekering voor bedrijven uitbreiden met o.a. de volgende dekkingen:

 • rechtsbijstand bedrijfsmotorrijtuigen
 • rechtsbijstand particulieren voor eigenaren of firmanten

Vooral zzp’ers liggen weleens wakker van wanbetalers. Ook daar kunnen we u bij helpen.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Rechtsbijstandverzekering zakelijk Rechtsbijstandverzekering zakelijk