Wagenparkverzekering

Uw wagenparkverzekering verzekeren? Een zakelijk wagenpark vol met personenauto’s, bestelwagens of vrachtwagens is natuurlijk zeer kostbaar. Daarom is het van grote waarde om uw wagenpark te verzekeren. Op deze manier heeft u al uw bedrijfswagens in één keer verzekerd. Bij een wagenparkverzekering zit de minimale verplichte Wettelijke Aansprakelijkheid dekking, maar u kunt deze uitbreiden naar uw wensen en gebruikspatroon. CHEAPP helpt u vergelijken tussen verzekeringsmaatschappijen en helpt u kiezen. Zo krijgt u meteen een goed overzicht welke wagenparkverzekering het beste bij u past. Door verzekeringen te vergelijken, kunt u tot wel honderden euro’s besparen.

 • Altijd de goedkoopste wagenparkverzekering
 
Daphne Verzekeringsspecialist
Bereken uw wagenparkverzekering
arrow

Wagenparkverzekering

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen Wagenparkverzekering

 • Verzekerd voor al uw vracht-, bestel- en personenauto’s
 • Ook verzekerd voor alle aanhangers, opleggers en trailers
 • U heeft minder administratie om bij te houden
 • Door alles bij één verzekeraar onder te brengen, ontvangt u korting
 • Keuze uit vele dekkingsvormen zodat het past bij uw bedrijf

 

Wagenparkverzekering vergelijken

Omdat het afsluiten van WA verzekeringen voor uw motorvoertuigen verplicht is, ziet u dat misschien als een grote kostenpost als u veel bedrijfsvoertuigen bezit. Daarom is een wagenparkverzekering perfect voor de bedrijven in logistiek, maar ook bedrijven waar u over veel voertuigen beschikt en minder administratie wilt bijhouden voor uw bedrijfswagens. Omdat elk wagenpark anders is, wilt u een verzekering die perfect bij uw bedrijf past. Daarom biedt we op CHEAPP de mogelijkheid om meerdere verzekeraars met elkaar te vergelijken. Zo vindt u altijd de juiste en goedkoopste verzekering die het beste bij uw wagenpark en bedrijfsvoertuigen passen.

Ook wanneer u al over zakelijke voertuigen beschikt met individuele verzekeringen, kan het interessant zijn om te vergelijken. U ontvangt vaak korting op het afsluiten van een wagenparkverzekering  omdat u al uw bedrijfswagens in één keer verzekerd bij één partij. Het kan dus zijn dat u voor individuele verzekeringen samen meer premie betaald. CHEAPP helpt u graag met uw wagenparkverzekering.

Uw wagenpark online verzekeren

Uw wagenpark en bedrijfsvoertuigen afsluiten in één klap klinkt natuurlijk heel goed. Zeker als u dit ook nog eens online kunt doen. Bij elke wagenparkverzekering is er wel een minimale hoeveelheid bedrijfsvoertuigen van 10 auto’s nodig. Heeft u minder dan de benodigde aantal voertuigen, dan kunt u alsnog de goedkoopste opties vinden door zakelijke autoverzekeringenbedrijfsautoverzekeringen, bestelwagenverzekeringen en vrachtwagenverzekeringen te vergelijken. Door gebruik te maken van de CHEAPP vergelijkingsservice kunt u uw wensen vaststellen en krijgt u in een overzicht wat het gaat kosten per verzekeraar. De basis verzekering is de normale WA verzekering met minimale dekking die verplicht is voor iedereen. U kunt uw normale WA verzekering voor uw wagenpark uitbreiden met casco’s of aanvullende verzekeringen. Onder het kopje Soorten dekking wagenparkverzekering en Wagenpark aanvullend verzekeren kunt u de meest voorkomende mogelijkheden op een rijtje zien. Geen idee welke dekking u moet kiezen voor uw wagenpark? Chat, bel of mail gemakkelijk met één van onze verzekeringsadviseurs. Wilt u wagenparkverzekeringen vergelijken? Dan kunt u een offerte aanvragen!

Wagenparkverzekering berekening premie

Wagenparken zijn allemaal verschillend, dus een wagenparkverzekering moet altijd gemaakt worden naar uw situatie. Het exacte premiebedrag van een wagenparkverzekering hangt onder andere af van de volgende punten:

 • De grootte van uw wagenpark
 • De type auto’s in uw wagenpark
 • Het schadeverloop van de afgelopen jaren
 • Het gebruik van de auto’s
 • De eventuele aanvullende verzekeringen
 • Preventiemaatregelingen voor schade en diefstal

Soorten dekking wagenparkverzekering

Bij een wagenpark verzekering zit altijd een standaard Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM) verzekering voor al uw bedrijfsvoertuigen. Mocht u dit niet voldoende vinden, dan kunt u uw verzekering uitbreiden met een beperkt casco of volledig casco dekking. De soorten dekkingen zijn

 • Motorrijtuigen WA verzekering is de minst dekkende verzekering. Alleen de schade die u aan andere voertuigen en/of personen toebrengt met uw auto wordt vergoed. De schade aan uw eigen auto wordt bij deze verzekering niet vergoed.
 • Motorrijtuigen WA verzekering + beperkt casco (WA plus) dekt naast de gewone WA verzekering ook brand-, hagel-, storm-, diefstal- en ruitschade. De schade aan uw auto die u heeft veroorzaakt wordt niet vergoed.
 • Motorrijtuigen WA verzekering + volledig casco (allrisk) vergoed alles wat onder de WA verzekering met beperkte casco valt plus de schade aan uw eigen auto (ook als de schade door uzelf gemaakt is).
 • Motorrijtuigen WA verzekering + casco stop-loss vergoed schade vanuit een schadedepot waar u een bedrag in heeft gestort. Dit is alleen interessant voor grote wagenparken. U kunt dan de hogere schadelast voor uw eigen rekening nemen en dit risico afnemen bij een verzekeraar.

Wagenpark aanvullend verzekeren

Mocht u uw WAM verzekering niet voldoende vinden, dan kunt u ook kiezen uit aanvullende verzekeringen die passen bij uw bedrijf. Aanvullende verzekeringen voor een wagenparkverzekering kunnen bestaan onder andere uit de volgende verzekeringen:

 • Rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering verleent juridische helpt bij een verkeersconflict. Het kan namelijk voorkomen dat er een ongeval voor de rechter moet verschijnen, als er onduidelijkheid is over welke partij schuldig is. Deze aanvullende verzekering is opgedeeld in verhaalrechtsbijstand en verkeersrechtsbijstand.
 • Schade/inzittendenverzekering. Wanneer na een ongeval lichamelijke en/of materiële schade is opgelopen, wordt de schade gedekt. Dit is meestal tot één miljoen euro. De daadwerkelijk geleden schade wordt vergoed.
 • Ongevallenverzekering voor inzittenden. Wanneer de chauffeur of passagiers bij een ongeluk gewond raken, worden de medische kosten vergoed. Er wordt een vooraf bepaald bedrag uitgekeerd bij ongevallen die leiden tot invaliditeit en/of overlijden.
 • Instrumenten- en apparatuurverzekering. Als u duur apparatuur of gereedschap gebruikt voor uw bedrijf en dat ook vervoert in uw bedrijfswagens, dan kunt u dat ook verzekeren tegen schade of diefstal.
 • En nog veel meer mogelijkheden om aanvullend verzekerd te zijn.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering