ZZP Verzekeringspakket

Als ZZP’er doet u het liefst waar u goed in bent. Handig daarvoor is dat u dit zorgeloos kunt doen en hiermee risico’s kunt vermijden. Een verzekering is daarvoor echter noodzakelijk. Een ZZP Verzekeringspakket is zo’n verzekering die uw onderneming verzekert tegen de belangrijkste risico’s binnen de branche waarin u werkzaam bent. Dit pakket is speciaal samengesteld voor de ZZP’er. Hierin zitten de belangrijskte verzekeringen die u als Zelfstandige Zonder Personeel nodig heeft. Vergelijk hieronder uw premie voor uw ZZP Verzekeringspakket en stel uw eigen pakket samen. Dit pakket wordt ook wel de ZZP Kameleonpolis genoemd

Wilt u een vrijblijvend advies? Vraag het dan aan onze verzekeringsadviseurs.

 
Freek Verzekeringsspecialist
Bereken uw zzp verzekeringspakket v.a. € 25,- per maand
arrow

Liever advies op maat? Vraag een offerte aan!

Voordelen ZZP Verzekeringspakket:

 • Verzekeren vanaf €10,- per maand
 • Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • Snelle, gratis opzegservice

ZZP Verzekeringspakket samenstellen

Als ZZP’er loopt u dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat u er pas achterkomt als het al te laat is. Maar om alles te verzekeren, dat is niet altijd nodig, ondernemen is zaken doen voor eigen rekening en risico. Maar een aantal verzekeringen afsluiten is wel erg verstandig. Bedenk wel dat verzekeringen die u privé heeft afgesloten geen enkele dekking geven voor uw werkzaamheden als zelfstandige. Het ZZP Verzekeringspakket is samen te stellen uit de volgende verzekeringen:

Voor wie is het ZZP Pakket bedoeld?

Een ZZP Verzekeringspakket is uiteraard bedoeld voor Zelfstandigen Zonder Personeel. Bij CHEAPP wordt het pakket samengesteld voor ZZP’ers in drie hoofdgroepen:

 • ZZP’ers Adviserend Beroep (accountants, systeembeheerders, consultants etc.)
 • ZZP’ers Uiterlijke Verzording (schoonheidsspecialisten, masseurs, visagisten etc.)
 • ZZP’ers werkend met Gereedschap (tegelzetters, stukadoors, schilders etc.)

CHEAPP is een onafhankelijk verzekeringskantoor met volledige vergunning. Niet afhankelijk van maatschappijen en niet afhankelijk van het verkoopresultaat adviseren onze adviseurs u objectief op ieder gebied van verzekeren. Voorop staat een duidelijke voorlichting.

Dekking van het ZZP Pakket

Bij het afsluiten van een verzekering wordt veelal uitsluitend op de prijs gelet in plaats van de exacte dekking. Een goedkope polis lijkt leuk totdat bij een schade blijkt dat dit buiten de dekking valt. Polisvoorwaarden van verzekeraars zijn zonder een gedegen opleiding veelal niet te lezen, door de brij van juridische termen. CHEAPP Verzekeringen zorgt voor duidelijkheid.

Veel zelfstandigen starten als ondernemer en denken zich later wel eens te gaan verzekeren. Op zich een logische gedachte; bij het starten moet je op de kosten letten. Veelal worden verzekeringen even “vergeten” en dat kan wel eens vervelend uitpakken. Als u gaat starten neem dan in ieder geval de basisverzekeringen zoals aansprakelijkheid, rechtsbijstand en als het even kan ook arbeidsongeschiktheid.

U kunt uit het grote aanbod van verzekeringen een individuele keus maken en per verzekering afsluiten, maar er zijn ook kant- en klare pakketten, afgestemd op uw werkzaamheden. Deze voordelige pakketten bevatten altijd een verzekering voor aansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventaris, en afhankelijk van het beroep een of meer aanvullende verzekeringen. De combinatie maakt het pakket aantrekkelijk geprijsd, bovendien heeft u altijd één aanspreekpunt bij schade.

Execution Only

U overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet execution only. U maakt zelf de keuze dat dit product naar uw oordeel het beste past bij uw situatie. Wij zijn daarom op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht u over het volgende te informeren:

In het geval van execution only beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door u zelf geselecteerd financieel product. U verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij u passen. Ook kent u de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van uw keuze en uw financiële positie. U ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

Als financieel dienstverlener kunnen wij daardoor niet controleren of het financieel product dat u overweegt af te sluiten past bij uw persoonlijke situatie. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke schade indien mocht blijken dat de afgesloten verzekering of financieel product niet aansluit bij uw persoonlijke situatie (of die van andere belanghebbende bij dit product). Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als achteraf blijkt dat er betere alternatieven mogelijk waren, aangezien wij hierover niet hebben kunnen adviseren.

Het afsluiten van een financieel product op basis van execution only is uitsluitend geschikt voor klanten die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die over voldoende kennis en ervaring beschikken om zelfstandig een financieel product uit te kiezen. Indien u twijfelt of u over voldoende kennis en ervaring beschikt dan raden wij u aan om alsnog persoonlijk advies in te winnen

Daarom kiest u voor CHEAPP

 • eenvoudig vergelijken én afsluiten
 • een (forse) kostenbesparing
 • keuze uit alle verzekeraars van Nederland
 • 24/7 vergelijken en afsluiten
 • telefonisch, persoonlijk advies snelle, gratis opzegservice

Klanten vertellen over ZZP Verzekeringspakket Bekijk alle beoordelingen
Gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 door 87 klanten
10

3 Auto`s onlangs verzekerd bij Cheapp en is buitengewoon accuraat en snel verlopen. Wij zijn super tevreden en komen in...

AirMetric BV

Nederweert
10

Dapnne van de klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen. Belde terug op het tijdstip dat ik aangaf, en...

Sander

Haarlem
10

Snel en goed

Yusun

Leiden
ZZP Verzekeringspakket ZZP Verzekeringspakket