Wat doet een tussenpersoon?

Een tussenpersoon zorgt ervoor dat jouw bedrijfsverzekeringen en je particuliere verzekeringen, goed geregeld zijn. Je tussenpersoon is je vaste aanspreekpunt voor alle verzekeringen voor jouw bedrijf, inclusief je werknemers én je klanten. Hierdoor bespaar je tijd, geld en een hoop gedoe.

Prijs én polisvoorwaarden

Een tussenpersoon helpt je bij het vinden van een verzekering die bij je past. Veel bedrijven en particulieren letten bij het afsluiten van een verzekering vooral op de prijs. Maar een tussenpersoon houdt ook de polisvoorwaarden in de gaten. Hij is iemand die de kleine lettertjes wél leest! Hij geeft advies over verschillende soorten verzekeringen en zorgt ervoor dat je de juiste dekking kiest. Zo weet je zeker dat je niet dubbel betaalt. En nog belangrijker, dat je niet onderverzekerd bent.

Maatwerk voor elk beroep

Elk beroep kent zijn specifieke risico’s. Maar bij het online afsluiten van een verzekering kun je vaak alleen kiezen uit hele algemene beroepsgroepen. Een tussenpersoon zorgt voor maatwerk, helemaal gericht op jouw unieke situatie. Kom je er online niet uit, dan kun je gewoon bellen.

Objectief advies

Het is belangrijk dat je tussenpersoon onafhankelijk is. Dat betekent dat hij niet werkt voor een bepaalde verzekeringsmaatschappij. Alleen dan kan hij je een objectief advies geven.

Afsluiten en afhandelen

Uiteraard zorgt een tussenpersoon voor het afsluiten van de verzekering. Zo weet je zeker dat je nieuwe verzekering op de juiste manier wordt aangevraagd. En als je dan gebruik wilt maken van je verzekering omdat je schade hebt, dan weet de tussenpersoon precies wat je moet doen en zorgt hij ervoor dat de schade goed wordt afgehandeld.

De voordelen van een tussenpersoon

  • Vast aanspreekpunt voor al je verzekeringen
  • Onafhankelijke prijsvergelijking
  • Voorwaardenvergelijking
  • Nooit dubbele dekking
  • Geen hiaten in verzekering
  • Geen rompslomp bij schade
  • Kennis van nieuwste ontwikkelingen en wetgeving
  • Maatwerk
  • Tijdsbesparing
  • Beste deals

De goedkoopste bedrijfsverzekeringen

Bij Cheapp krijgen we nogal eens de vraag hoe het kan dat we zo goedkoop zijn, we moeten er toch ook nog aan verdienen? Onze kracht is dat wij een onafhankelijke tussenpersoon zijn maar dat we wel directe prijsafspraken hebben met de verzekeraars. Hierdoor kunnen we zakelijke verzekeringen heel goedkoop aanbieden zodat jij bespaart op je bedrijfsmatige verzekeringskosten. Je kunt bij ons 24/7 je verzekeringen zelf online regelen maar wij geven ook persoonlijk advies. Onze klantenservice helpt je met alles waar je zelf niet uitkomt en is gemakkelijk telefonisch of per chat bereikbaar.